Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Abstrakt farverig plakat

Abstrakt farverig plakat som med sine flotte organiske former indfanger en moderne stil i pragtfulde pink, vinrøde, grønne og lyseblå farvenuancer.

Et farvestærkt motiv der gengiver en imponerende vekselvirkning mellem farvetoner og elementer. I et motiv der indbyder til at lade fantasien løbe gennem fordybelse i alle detaljerne, for at se sammenhænge og opdage meninger.

Abstrakte farverige plakater er æstetisk flot samtidskunst, der spreder en god stemning i familiens hjem. Og er med til at danne basis for en afstressende atmosfære, hvor alle slapper af.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri levering
Materialet: Papir i premium-kvalitet med en finmasket overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Abstrakt III
Kunstner: MicLфn
Motiv: originalt motiv med et farverigt design i abstrakte former
Papirets tykkelse: 200 g/m2
Papirfinish: Matteret
Trykfarver: Printet med ægte farvepigmenter
Tryk-teknik: 12-farvet Giclee-print på en storformatsprinter til kunsttryk

Abstrakte plakater udskrives med farver baseret på ægte farvepigmenter. Dette sikrer det mest omfattende farvespektrum, som muligt, og fremhæver selv de fineste detaljer i skarp kvalitet. Farverne fremstår derfor lige så imponerende som på de originale kunstværker. For at beskytte mod UV sollys og forlænge farvernes levetid, tilføres pigmenterne en farvestabilisator.

Hvert tryk er baseret på et kraftigt papir af høj kvalitet. Med en vægt på 200 g/m2 er det robust og modstandsdygtigt mod at bøje eller bøje, som man ofte oplever med billigere posters. Den jævne overfladestruktur øger printets skarphed, og en mat finish sikrer, at der ikke opstår genskær fra lys.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle