Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Abstrakt farverig plakat

Abstrakt farverig plakat som med sine flotte organiske former indfanger en moderne stil i pragtfulde pink, vinrøde, grønne og lyseblå farvenuancer.

Et farvestærkt motiv der gengiver en imponerende vekselvirkning mellem farvetoner og elementer. I et motiv der indbyder til at lade fantasien løbe gennem fordybelse i alle detaljerne, for at se sammenhænge og opdage meninger.

Abstrakte farverige plakater er æstetisk flot samtidskunst, der spreder en god stemning i familiens hjem. Og er med til at danne basis for en afstressende atmosfære, hvor alle slapper af.

Fri fragt
Materialet: Papir i premium-kvalitet med en finmasket overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Abstrakt III
Kunstner: MicLфn
Motiv: originalt motiv med et farverigt design i abstrakte former
Papirets tykkelse: 200 g/m2
Papirfinish: Matteret
Trykfarver: Printet med ægte farvepigmenter
Tryk-teknik: 12-farvet Giclee-print på en storformatsprinter til kunsttryk

OBS – en abstrakt farverig plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de abstrakte plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle