Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Lærredsbilleder i flotte farver

Lærredsbilleder og billeder på lærred til stuen

Moderne lærredsbilleder i flotte farver på 100% hørlærred

Rødt billede på lærred Intuition I

Rødt billede på lærred Intuition I

1.249,00 DKK3.749,00 DKK

Billede på lærred New York gader Manhattan

Billede på lærred New York gader Manhattan

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Billede på lærred New York street life

Billede på lærred New York street life

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Billede på lærred New York Brooklyn Bridge

Billede på lærred New York Brooklyn Bridge

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede abstrakt med farver

Lærredsbillede abstrakt med farver

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredstryk abstrakt moderne

Lærredstryk abstrakt moderne

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Canvas billede New York taxi storby

Canvas billede New York taxi storby

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Canvas billede New York storby set fra High Line

Canvas billede New York storby

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede strand ved Vesterhavet

Lærredsbillede strand ved Vesterhavet

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede strand ved Vestkysten

Lærredsbillede strand ved Vestkysten

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede fyrtårn ved Vestkysten

Lærredsbillede fyrtårn ved Vestkysten

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede New York gader Times Square

Lærredsbillede New York gader Times Square

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede New York skyline nat

Lærredsbillede New York skyline nat

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede blomster i haven

Lærredsbillede blomster i haven

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede blomster

Lærredsbillede blomster

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede New York Brooklyn Bridge skyline

Lærredsbillede New York Brooklyn Bridge skyline

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Lærredsbillede New York storby havn

Lærredsbillede New York storby havn

1.249,00 DKK4.999,00 DKK

Små, store og kæmpe billeder på lærred, lærredsbilleder, canvas billeder og lærredstryk

Når du skal finde billeder til dine vægge hjemme, så er der mange forskellige behov, alt efter hvor billederne skal hænge hvor meget plads der er på væggen og hvor stort rummet er.

Grundlæggende kan du vælge mellem små, store og kæmpe billeder på lærred, lærredstryk, lærredsbilleder og canvas billeder- Hvilken størrelser der er de rigtige for dig, afhænger af flere forskellige faktorer. 

Er det en stor eller lille væg? Store vægge giver det mest harmoniske indtryk, hvis de bliver dekoreret med store billeder. Anvender du for små lærredstryk, så er oplevelsen uharmonisk fordi størrelsesforholdet er forkert. Og det får dine billeder på væggen til at forsvinde helt i indretningen, da de kommer til at virke endnu mindre.

Er det et lille eller stort rum? Store lærredstryk og billeder på lærred har den bedste effekt i store rum. Alene fordi at nydelse og studie af dem kræver de kan betragtes på afstand, for at se den store sammenhæng. Det er ikke så vigtigt ved små canvas billeder, hvor du kan nyde både helheden og de fine små detaljer helt tæt på.

Er lærredsbillederne vigtige i din indretning? Hvis du anvender dine billeder på lærred som en vigtig del af stemningen i stuen, så har det også stor betydning, at de har en fornuftig størrelse for at få en virkning.

Jeg tilbyder mine lærredsbilleder i 6 forskellige størrelser som standard: For aflange motiver 50x100 cm, 70x140 cm og 100x200 cm, og for kvadratiske motiver 70x70, 100x100 og 140x140 cm. Dermed er de fleste ønsker til både små, store og kæmpe billeder på lærred dækket ind. Og hvis du har helt specielle ønsker til størrelserne, så er du altid velkommen til at kontakte mig, da jeg har mulighed for at lave mine billeder på lærred i op til 140x300 cm.

Et stort billede på lærred kan noget særligt. Når du vælger store billeder til væggen i stuen, så får du en helt unik mulighed for at sætte dit helt eget præg på indretningen. Alt efter hvilken stemning du gerne vil skabe og hvad du gerne vil signalere til venner og familie. 

De store billeder på lærred giver mulighed for at skabe forskellige stemninger i rummene. Med farverige abstrakte canvas billeder skaber du en aktuel og farverig stil, som viser livsglæde og aktivitet. Klassiske canvas billeder med motiver fra en storby skaber en international og dynamisk atmosfære. Og lærredstryk med et naturbillede, dyrebillede, blomsterbillede, strandbillede eller New York billede er klassiske motiver, som indbyder til ro og eftertænksomhed.

Vælg altid så store billeder til væggen i stuen som muligt. Det giver virkelig et godt udtryk i din indretning.
Store billeder på lærred lærredsbillederStort canvas billede New York taxi storby til stuen 75x150 cmStore lærredstryk - lærredsbillede strand ved Vesterhavet til væggen 75x150 cm

Moderne farverige abstrakte billeder på lærred til væggen i stuen

Hvis du gerne vil have moderne farverige abstrakte billeder på lærred til væggen i stuen, der virker som et naturligt midtpunkt og samtidigt sætter et personligt touch på din boligindretning, så kommer du ikke uden om billeder på lærred med markante og stærke farver.

Når du vælger moderne abstrakte billeder på lærred til væggen i stuen i hjemmet, så får du meget mere end kun en dekoration og pynteting. 

Først og fremmest er moderne abstrakt lærredsbilleder med til at sætte grundtonen for den ambiance du skaber. Ved et bevidst valg af motiver, farver og størrelser bestemmer du om stemningen skal være dynamisk, rolig, lidenskabelig, kold, motiverende, provokerende, international eller dansk. Og om din kunst skal vise dine politiske holdninger, værdier og meninger eller om det skal have et mere neutralt udgangspunkt.

Dernæst så stimulerer moderne abstrakte billeder fantasien. Selvfølgeligt alt efter hvor abstrakt det er. Jo mere abstrakt jo mere plads er der til selv at lave sine egne fortolkninger og få en mening ud af billedet. Når billederne er skabt i et abstrakt kunstunivers, så pirrer det til nysgerrigheden for at tolke og finde sammenhænge i motivet. Og det er sjældent to personer ser det samme i et motiv, så det er altid en god indgang til en snak om hvad det forestiller.

Mange hjem er i dag holdt i den skandinaviske indretningsstil. Det betyder vægge i lyse farver og møbler i neutrale sorte, grå eller brune farvetoner. Der er farverige billeder på lærred et element som bringer liv, glæde og dynamik ind i rummet. Det får billeder på væggen i stuen til at virke som en kontrast til møblerne, og derved skaber det en positiv og livsglad stemning. Indretningen virker derfor moderne med et stilrent udtryk.

Farverne bliver anvendt på forskellige måder i lærredsprint. Jeg anbefaler altid at bruge en blanding af lyse, mellemtone og mørke farver, i forholdet 75%-20%-5%. Fordi det giver et forholdsvist lyst og samtidig meget varieret indtryk, hvor de helt mørke farver understøtter de lysere farver. Hvis der bliver anvendt for mange mørkere farvetoner, så resulterer det i et resultat hvor de mørke områder kommer til at dominere motivet.

Udover masser af lyse farver så er det også vigtigt at de har en stor farvekraft, hvor der er masser af farvepigmenter i. Fordi det er det, som skaber de spændende farvespil.

Så moderne farverige abstrakte store billeder på lærred til væggen i stuen er, i hvert fald i min optik, fuldstændig uundværlige i indretning af hjemmet.
Lærredstryk abstrakt moderne til stuen 75x150 cmFarverige billeder til stuenLærredsprint abstrakt med farver til stuen 75x150 cm

Billeder på lærred med New York, Times Square, Manhattan, Brooklyn Bridge og street life

Der er mange forskellige muligheder for motiver til billeder på lærred. Nogle af de motiver jeg synes bedst om er storbybilleder med New Your eller andre storbyer som eksempelvis London, Paris, Berlin, Rom og Barcelona.

Det er der to årsager til. 

For det første så har jeg besøgt mange af dem selv sammen med min familie, og det genkalder gode minder at se de steder vi har haft fantastiske oplevelser sammen. Set de massive bygninger fra gaderne og toppen og besøgt en masse ikoniske steder.

For det andet så bliver storbyer ofte associeret med dynamik, liv, rummelighed, mangfoldighed, skyline, metro, megabygninger og meget mere. Storby billeder giver en international stemning i stuen. Og den kan let understøttes af brugskunst, boligtekstiler samt møbler, så det forstærker hinanden og fuldender atmosfæren.

Begge årsager er gode argumenter for at bruge billeder af byer eller en storby som motiv, for de lærredstryk du bruger i indretningen i hjemmet.

Jeg er selv meget begejstret for specielt én storby: New York. Den har jeg besøgt sammen med min familie, hvor vi har gennemtrawlet avenuer samt mange af områderne på Manhattan: SoHo, Chinatown, Broadway, Downtown, Tribeca, Chelsea, Times Square. Og set mange af seværdighederne, blandt andet: Rockefeller Tower, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Central Park, skyline og One World Trade Center.

Det er helt fantastisk at gå igennem en storby på opdagelse efter nye oplevelser i det pulserende gadeliv med masser af mennesker, biler og taxier. Stemningen er helt unik, og noget jeg ikke har oplevet andre steder i verden. New York store billeder på lærred løfter stemningen i stuen og tilfører en unik storbyatmosfære.

Herunder er vis 3 af de motiver jeg har lavet med billeder i New York som tema. Der er motiver som viser forskellige scenarier fra livet i storbyen: Motiver der viser Times Square billeder og det sprudlende gadeliv med mennesker, massive bygninger, gule taxier og reklameskilte i strålende farver. Motiver der viser New York Manhattan skyline dag og nat canvas billeder og de høje bygninger med deres markante profil og udtryk. Motiver der viser Brooklyn Bridge lærreds billeder og broens storslåede omgivelser både med grønne områder, kæmpe bygninger og et mylder af mennesker på vej. Motiver der viser New York Downtown street life billeder og det pulserende liv på gaderne med taxi, travle mennesker undervejs og den evigt hakkende strøm af trafik.
Billede på lærred New York Brooklyn Bridge til stuen 75x150 cmBillede på lærred New York gader Manhattan til stuen 75x150 cmBilleder på lærred New York og andre storbyer

Canvas billeder med natur, blomster, landskaber, strand, skove og dyr

Et andet godt sted at hente motiver til sine canvas billeder er i naturen. Med strandbilleder, blomsterbilleder, landskabsbilleder, billeder af skove og bjerge, dyrebilleder og meget mere viser scenarier fra vores verden.

Motiverne spænder vidt fra blomster, skove og bjerge der alle efterlader et roligt indtryk hvor der er tid to afslapning og eftertænksomhed. Til motiver med tordenvejr, vulkanudbrud, dyr der løber og meget mere, hvor der er fart og dynamik over det. Fælles for alle naturbilleder er, at de skaber en tidsløs, behagelig og afslappet atmosfære i stuen. Da det er stuen vi opholder os mest i, så er det ofte den form for stemning vi gerne vil skabe.

Herunder er vist 3 eksempler på de lærredsbilleder jeg laver med naturen som tema: Motiver der viser billeder af strande og deres omgivelser som stendiger, sandbred, klitter og strandenge med sandhjælm og marehalm. Motiver der viser kystnære bygninger som fyrtårne med deres indbydende nærmiljø bestående af kysten med strand og bølger der bryder brændingen. Motiver der viser næroptagelser af blomster i haven eller den vilde natur, med deres flotte og farverige bægerblade, kronblade, støvdragere og støvveje.
Lærredsbillede strand ved Vestkysten til stuen 75x150 cmCanvas billeder med natur, blomster, landskaber, skove og dyrLærredsbillede fyrtårn ved Vestkysten til stuen 75x150 cm
Lærredstryk Art by LønfeldtCanvas art Art by Lonfeldt WORLDLeinwandbilder Art by Lönfeldt DEBilder auf Leinwand Art by Lönfeldt ATKunstdrucke auf Leinwand Art by Lönfeldt CH
Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle