Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Abstrakt kunst plakat

Abstrakt kunst plakat der indeholder en stor detaljerigdom med smukke farvenuancer i lyserøde, dybrøde, lysgrønne og turkisblå toner.

Det farvemættede motiv indeholder et væld af flotte farvekontraster i en betagende mangfoldighed. Både med farver der flyder let sammen til nye nuancer, og så med farver der står skarpt grænsende op til hinanden.

Kunst plakater i abstrakte design er stilfuld og moderne kunst, der er flot dekoration på væggene i hjemmet. De løfter stemningen og skaber en behagelig atmosfære.

Gratis levering
Materialet: Premiumpapir med en finstruktureret overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt II
Kunstner: MicLфn
Motiv: originalt motiv med et abstrakt design i dejlige farvetoner
Papirtykkelse: 200 g/m2
Papir-finish: Matteret
Trykfarve: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknik: 12-farvet Gicleeprint på en kvalitetsprinter til kunsttryk

OBS – en abstrakt kunst plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de abstrakte plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og  giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle