Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Billede på lærred New York Brooklyn Bridge

Flot scenarie fra storbyen New York fra en solrig eftermiddag med et blik ud over Brooklyn Bridge, set fra Brooklyn siden og med skyline i baggrunden. Der er masser af liv på broen med både lokale new yorkere og nysgerrige turister.

Et billede på lærred der viser New York fra sin bedste side med storhed symboliseret ved broen og de høje bygninger, og de altid travle mennesker der hele tiden er undervejs et andet sted hen. Kompositionen er stærk med flotte kontraster i sollyets og skylines grå skygger.

Billeder på lærred, der viser storbylivet og dets mangesidede facetter i form af hektiske og rolige øjeblikke, er god moderne kunst, der tilfører stuen en international stemning.

1.599,00 kr.5.999,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Klar til at hænge op
Materiale: Kunst på billede, tryk på lærred – monteret på blindramme
Størrelser: 50x100, 70×140, 95x200 cm
Titel: New York Brooklyn Bridge
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med Brooklyn Bridge og skyline
Signatur: Signatur og titel på blindrammen bagpå
Kvalitet lærred: 100% hør
Vægt lærred: 500 g/m2
Lister blindramme: Stavlimet nåletræ fra europæiske skove, med FSC certifikat
Højde blindramme: 40 mm
Kanter: Motivet er ført videre på lærredet på kanterne
Trykfarve: Pigmentbaserede farvetoner
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee-printer

Skønt billede på lærred der viser Brooklyn Bridge i New York. Trykt på et topkvalitets-lærred i 100% kraftigt hør. Lærredet har en stor dybde i strukturen, hvilket medfører at farverne får flere nuancer og mere dybde.

Rammens lister er konstrueret i fyrretræ fra europæiske skove. Den gode kvalitet sammen med stavlimningen gør, at blindrammens form er fuldstændig stabil, så den holder lærredet på plads fremover. Højden er 40 mm.

Billedet er reproduceret med farvetoner som indeholder rigtige pigmenter. Det betyder, at lærredet har kraftige flotte farver, der ikke falmer. Motivet er trykt på en 12-farvet Giclee-printer, som gengiver selv de mindste detaljer helt perfekt.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle