Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Billede på lærred New York gader Manhattan

Betagende scenarie fra Manhattan i New York sidst på eftermiddagen, når de farverige reklamer træder tydeligere frem. Nogle af indbyggerne i storbyen er på vej hjem fra arbejde, andre skal ud og købe inde og så er der dem som er på vej ud at spise lidt tidlig aftensmad i den travle storby.

Et billede på lærred som viser bilernes langsomme fremdrift på grund af den store trafikmængde i byens centrum. Med de mange indbyggere og turister gående dynamisk efter den næste oplevelse. Og det hele bliver omkranset af de store bygninger, der imponerer med deres størrelse og højde.

Billeder på lærred, som viser storbyen og dens indbyggere og besøgende, er kunst med et moderne og tidssvarende udtryk. De er et godt match til moderne hjem og samtidigt skaber en behagelig atmosfære.

1.599,00 DKK5.999,00 DKK

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Klar til at blive hængt op
Materiale: Kunst på billede, tryk på lærred – monteret på blindramme
Størrelser: 50x100, 70×140, 95x200 cm
Titel: New York gader Manhattan
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra Manhattan i New York
Signatur: Signatur og titel på blindrammen bagpå
Kvalitet af lærredet: 100% hør
Vægt af lærredet: 500 g/m2
Blindrammen: Stavlimet fyrretræ fra Europa, med FSC-certifikat
Højde på blindrammen: 40 mm
Kanter: Motivet er ført videre på lærredet på kanterne
Trykfarverne: Pigmentbaserede farvetoner
Tryk: Professionel Giclee-printer med 12 farver

Vidunderlige billede på lærred fra New York på Manhattan. Det er trykt på et tykt lærred i en 100% hørkvalitet. Da trådene i lærredet har en varieret tykkelse og er kraftige, så er effekten næsten ligesom et rigtigt kunstmaleri. Med en stor farvevariation og masser af fine detaljer at gå på opdagelse i.

Fyrretræsrammens lister er konstrueret af europæisk træ, som er stavlimet. Træets høje kvalitet har den egenskab, at rammen står fuldstændigt stabilt og solidt holder lærredet på plads. Med en højde på 40 mm.

Det her tryk af billedet er fremstillet ved hjælp af rigtige pigmentfarver. Det giver et overbevisende resultat, hvor farenuancer og detaljer står knivsskarpt. Trykket er produceret på en 12 farvet Gicleeprinter, da det giver perfekte farver, skygger, linjer og former.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle