Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Billede på lærred New York street life

Dagligdags scenarie fra New York der viser storbyens indbyggere på vej hjem fra arbejde i en travl hverdag. Lige fra advokater og finansanalytikere til butiksmedarbejder og bygningsarbejdere. Med træthed i blikket der blander sig med glæden over endelig at have lidt fritid.

Et billede på lærred der viser det pulserende gadeliv, hvor menneskene krydser gaden i et lyskryds, med de farvestrålende reklamer der lokker med alle former for underholdning på bygninger i baggrunden.

Billeder på lærred som viser storbyens hektiske puls med livet i gaderne er flot kunst, der står som en flot kontrast til stuens rolige og afdæmpede omgivelser.

1.599,00 kr.5.999,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Monteret med beslag og wire
Materiale: Kunst på billede, tryk på lærred – monteret på blindramme
Størrelser: 50x100, 70×140, 95x200 cm
Titel: New York street life
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med gadelivet fra New York
Signatur: Signatur og titel på blindrammen bagpå
Kvalitet lærred: 100% hør
Vægt lærred: 500 g/m2
Blindramme: Stavlimet nåletræ fra europæiske skove, med FSC certifikat
Højde blindramme: 40 mm
Kanter: Motivet er ført videre på lærredet på kanterne
Trykfarver: Pigmentbaserede farvetoner
Tryk: Professionel Giclee-printer med 12 farver

Dejligt billede på lærred der viser street life i New York. Printet på et kvalitetslærred i 100% hør, hvor den store teksturvariation skyldes vævtrådenes kraftige og varierede tykkelse. Det giver en flot effekt, hvor farvetonerne bliver mere nuancerede i detaljerne.

Listerne i fyrretræs-rammen er produceret af stavlimet træ fra Europa. Den fine trækvalitet gør at rammen holder sig stabil og støtter lærredet perfekt. Blindrammehøjden er 40 mm.

Trykket af billedet er lavet med farver der består af rigtige pigmenter. Virkningen er imponerende med farvestrålende farver. Produktionen har fundet sted på en Giclee-printer med 12- farver, hvilket er det bedste til at gengive skygger og farvenuancer helt præcist.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle