Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Canvas billede New York storby

Flot canvas billede med bylivet i gaderne i New York som tema. Med det pulserende storbysliv hvor der helt tiden sker noget, larm fra bilerne, husenes flotte arkitektur og den endeløse strøm af mennesker.

Motivet er set fra High Line, som er et nedlagt højbane togspor, der nu er lavet om til en offentlig park med rekreative områder. Der er muligt at gå 2,3 km på højsporet imellem de flotte gader og høje bygninger. Det er et motiv der viser et dynamisk og farverigt udtryk med husenes grafitti-tegninger. Skabt i stærke, klare farver og de røde og gule farver på biler og taxier. Det bliver understøttet fint af de afdæmpede farver på facader, veje og fortov.

Canvas billeder, der forestiller storbyen og dens dynamik i en moderne abstrakt kunstramme, er klassiske og tidsløs kunst, der komplementerer en universel og international stemning i stuen.

1.599,00 kr.5.999,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Klar til at hænge op
Materiale: Kunst på canvasbillede, tryk på lærred, monteret på blindramme
Størrelser: 70x70, 100×100, 140x140 cm
Titel: New York storby
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv der viser gadelivet i storbyen New York
Signatur: Titel og underskrift på blindrammen bagpå
Lærreds-kvalitet: 100% hør
Lærredsvægt: 500 g/m2
Blindramme-listerne: Stavlimet europæisk nåletræ, med FSC-certifikat
Blindramme-højden: 40 mm
Kanter: Lærred med design der er viklet omkring kanterne
Trykfarver: Pigmentbaserede farver
Tryk: Professionel 12-farvet storformats-printer

Et gadebillede med det pulserende liv i New York set fra High Line Park. Trykt på et tykt lærred i 100% hør i topkvalitet og med en varieret overflade-struktur i materialet. Det resulterer i en overbevisende overfladefinish med en stor farvepragt og imponerende detaljer.

Blindrammelister som er er produceret af europæisk nåletræ med FSC certifikat. Den ekstraordinære høje kvalitet i træet betyder, med fingersamlinger mellem stavene, at blindrammen har en stor stabilitet. Rammen har en dybde på 40 mm.

Canvas billede trykt med ægte farvepigmenter på en Giclee storformatsprinter med 12 farver. Virkningen er overbevisende med en symfoni af flotte farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle