Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Farverig plakat

Farverig plakat i et varieret moderne abstrakt design med flotte pink, lysegrønne, lazurblå, orangegule og cinnoberrøde farver.

Et stilrent design hvor motivet er malet med afvekslende farver, med et flot spil mellem de forskellige farvetoner. Kombineret med udbredt brug af farvestreger i lysere og mørkere farver.

Farverige plakater er glad moderne kunst, som pynter på væggene i hjemmet. De er en god basis, hvis du gerne vil skabe en unik stemning, der indbyder til afstresning, ro og fordybelse.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Basis-materiale: plakatpapir i premium-kvalitet med en glat overflade
Størrelser: 50x70, 70x100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt VI
Kunstneren: MicLфn
Motivet: unikt farverigt motiv med masser abstrakte detaljer
Papirtykkelse: 200 g/m2
Glansniveau: Mat
Farver til trykket: printet med ægte farve-pigment
Printteknik: Giclee-tryk på en printer med 12 farver, specielt egnet til kunsttryk

Farverige plakatprints realiseres ved hjælp af autentiske farvepigmenter, hvilket sikrer det mest omfattende farvespektrum og skarpe nuancer, selv i de fineste detaljer. Derfor genskaber plakaterne trofast de originale kunstværkers pragt. En farvestabilisator tilsættes pigmenterne for at beskytte mod UV-stråling og forlænge farvernes levetid.

Hvert print laves på et holdbart kvalitetspapir. Dette medfører naturligt nuancerede farver og en realistisk afbildning. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret robust og undgår at krølle eller bøje, hvilket er et kendt problem med billigere posters. Dens jævne overfladestruktur fremhæver printets præcision og skarphed. Derudover sikrer en mat finish, at printet ikke reflekterer lys, hvilket undgår genskær.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle