Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Farverig plakat

Farverig plakat i et varieret moderne abstrakt design med flotte pink, lysegrønne, lazurblå, orangegule og cinnoberrøde farver.

Et stilrent design hvor motivet er malet med afvekslende farver, med et flot spil mellem de forskellige farvetoner. Kombineret med udbredt brug af farvestreger i lysere og mørkere farver.

Farverige plakater er glad moderne kunst, som pynter på væggene i hjemmet. De er en god basis, hvis du gerne vil skabe en unik stemning, der indbyder til afstresning, ro og fordybelse.

Gratis fragt
Basis-materiale: plakatpapir i premium-kvalitet med en glat overflade
Størrelser: 50x70, 70x100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt VI
Kunstneren: MicLфn
Motivet: unikt farverigt motiv med masser abstrakte detaljer
Papirtykkelse: 200 g/m2
Glansniveau: Mat
Farver til trykket: printet med ægte farve-pigment
Printteknik: Giclee-tryk på en printer med 12 farver, specielt egnet til kunsttryk

OBS – en farverig plakat som udelukkende kan købes her i shoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de farverige plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og  giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle