Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Farvestrålende plakat

Farvestrålende plakat med et dragende abstrakt motiv i en kombination af stærke lyse og mørkere farvetoner. I karminrøde, pinkrosa, lysegrønne, lysorange og cyanblå farver.

Et trendy design i moderne stilart, med flotte kontraster i farverne og smukt suppleret af elementer, former og linjer. I en komposition med et harmonisk udtryk.

Farvestrålende plakater, udviklet i en abstrakt kunstverden, er smuk samtidskunst som med deres tidsløse designs holder deres aktualitet mange år ud i fremtiden.

Fri fragt
Basismateriale: plakat-papir i premiumkvalitet med en jævn overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt V
Kunstneren: MicLфn
Motivet: originalt abstrakt motiv med masser af farver
Papirtykkelse: 200 g/m2
Glansgrad: Matteret
Farve til tryk: printet med ægte farve-pigment
Trykteknik: 12-farvet Gicleetryk på en printer specielt egnet til kunsttryk

OBS – en farvestrålende som udelukkende kan købes her i shoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de farverige plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og  giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle