Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Farvestrålende plakat

Farvestrålende plakat med et dragende abstrakt motiv i en kombination af stærke lyse og mørkere farvetoner. I karminrøde, pinkrosa, lysegrønne, lysorange og cyanblå farver.

Et trendy design i moderne stilart, med flotte kontraster i farverne og smukt suppleret af elementer, former og linjer. I en komposition med et harmonisk udtryk.

Farvestrålende plakater, udviklet i en abstrakt kunstverden, er smuk samtidskunst som med deres tidsløse designs holder deres aktualitet mange år ud i fremtiden.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Basismateriale: plakat-papir i premiumkvalitet med en jævn overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt V
Kunstneren: MicLфn
Motivet: originalt abstrakt motiv med masser af farver
Papirtykkelse: 200 g/m2
Glansgrad: Matteret
Farve til tryk: printet med ægte farve-pigment
Trykteknik: 12-farvet Gicleetryk på en printer specielt egnet til kunsttryk

De livlige plakater produceres ved hjælp af ægte farvepigmenter, hvilket sikrer den mest omfattende farvepalette og et imponerende farvespektrum. Dette resulterer i overgangen mellem farver med subtile nuancer, der fremhæver selv de mindste detaljer med utrolig skarphed. Plakaterne efterlader dermed det samme imponerende indtryk som de originale kunstværker. Farvepigmenterne er forsynet med en farvestabilisator, der beskytter mod skadelig UV-stråling og garanterer farvernes holdbarhed.

Vi anvender solidt papir af høj kvalitet som grundlag for alle vores tryk. Resultatet er en præcis gengivelse af farver med subtile nuancer. Papirets vægt på 200 g/m2 giver stabilitet i enhver situation og forhindrer bukning eller bøjning, som ofte ses i billigere plakater. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker trykkets skarphed og nøjagtighed. Desuden har plakaten en mat overflade, der eliminerer genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle