Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Lærredsbillede abstrakt med farver

Lærredsbillede udviklet i en abstrakt kunstverden, hvor der har været fokus på flotte farver og spændende detaljer. I klassiske røde, blå, orange og grønne farvetoner.

Et motiv der skabt med udgangspunkt i de enkelte farver og deres nuancers samspil med hinanden. Set overfor den vekselvirkning de forskellige farver har, når de står overfor hinanden og flyder let sammen.

Lærredsbilleder med abstrakt motiver i skønne farver passer perfekt til de lyse vægge i moderne skandinaviske stuer. Billederne virker som en flot kontrast til møbler og tekstiler, og giver masser af interessante detaljer at snakke om.

1.599,00 kr.5.999,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Klar til ophængning
Materiale: Kunst på lærredsbillede, tryk på lærred – monteret på blindramme
Størrelser: 50x100, 70×140, 95x200 cm
Titel: Abstrakt med farver
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt design med dejlige farver i et abstrakt univers
Signatur: Titel og underskrift på blindrammen bagpå
Lærredskvalitet: 100% hør
Lærreds-vægt: 500 g/m2
Blindramme: Stavlimet fyrretræ fra Europa, FSC certificeret
Blindrammehøjde: 40 mm
Kanter: Motivet er ført videre på lærredet på kanterne
Trykfarve: Pigmentbaserede farvetoner
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee printer til store formater

Lærredsbillede i abstrakt stilart med skønne farver der lyser op i hjemmet. Et motiv der er overført til et 100% hør-lærred i en tyk topkvalitet. Den grove tekstur i overfladen giver en flot effekt, hvor farverne bliver dybere i nuancerne, og som en følge deraf får hele designet mere dybde.

Blindrammens lister er stavlimet og fabrikeret i europæisk fyrretræ. Træets stærke kvalitet betyder, at rammen har en suveræn stabilitet, og derfor holder den formen mange år ud i fremtiden. 40 mm blindrammedybde.

Et lærredsbillede hvor der til trykket er anvendt farver med rigtige pigmenter. Det er lavet på en Giclee-printer med 12 farver, hvilket er nødvendigt for at gengive de fine små detaljer korrekt rent farvemæssigt.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle