Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

New York plakat High Line walkway

Plakat som gengiver et storby scenarie set fra High Line i New York. De imponerende bygninger og gadelivet bliver set lidt fra oven, hvilket giver et godt indblik i, hvad der sker. Flotte farvekontraster mellem huse i traditionelle afdæmpede farver og så den farvestrålende grafitti på murene samt de farverige biler.

Et motiv der indfanger den energiske og travle stemning, der er så typisk for storbyer. Med folk der er på vej til og fra eller på arbejde, blandet med biler der snegler sig frem i lange køer. Mixet sammen i varierende farvetoner og utallige spændende detaljer.

New York plakater, der afspejler storbyens pulserende gadeliv, er tidssvarende kunst. De er et godt match til hvide vægge, som savner lidt farver i hjemmet. Samtidig spreder de en god atmosfære, hvor det er behageligt og afslappende at at nyde et roligt øjeblik.

499,00 DKK1.399,00 DKK

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Grundmateriale: Finstruktureret premiumpapir
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York High Line walkway
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Et enestående motiv fra High Line i New York
Papir vægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat finish
Trykfarver: farver med rigtig pigment
Teknik tryk: Professionelt 12 farvet Giclee-tryk på en kvalitetsprinter til stort format

Kunstplakaterne trykkes ved brug af farvenuancer beriget med autentiske pigmenter. Dette resulterer i en bred palet af farver inden for det mest omfattende farvespektrum. Det endelige billede er betagende, med flotte, sømløse farveovergange og præcist definerede figurer og konturer. Plakaterne minder så meget om de originale kunstværker, at de næsten kan forveksles. Til pigmenterne tilføjes farvestabilisatorer for at beskytte mod UV-lys og for at forlænge farvernes levetid.

Alle prints tager udgangspunkt i et robust papir af højeste kvalitet, hvilket giver farverne den bedste baggrund for nøjagtig gengivelse. Med en papirvægt på 200 g/m2 forbliver papiret stabilt, undgående de deformiteter, som ofte opstår ved billigere, tyndere posters. Papirets jævne og ensartede finish styrker et skarpt og klart print. Den matte overflade på papiret muliggør også en elegant montering af plakaten med lister både øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle