Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

New York plakat High Line walkway

Plakat som gengiver et storby scenarie set fra High Line i New York. De imponerende bygninger og gadelivet bliver set lidt fra oven, hvilket giver et godt indblik i, hvad der sker. Flotte farvekontraster mellem huse i traditionelle afdæmpede farver og så den farvestrålende grafitti på murene samt de farverige biler.

Et motiv der indfanger den energiske og travle stemning, der er så typisk for storbyer. Med folk der er på vej til og fra eller på arbejde, blandet med biler der snegler sig frem i lange køer. Mixet sammen i varierende farvetoner og utallige spændende detaljer.

New York plakater, der afspejler storbyens pulserende gadeliv, er tidssvarende kunst. De er et godt match til hvide vægge, som savner lidt farver i hjemmet. Samtidig spreder de en god atmosfære, hvor det er behageligt og afslappende at at nyde et roligt øjeblik.

Gratis levering
Grundmateriale: Finstruktureret premiumpapir
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York High Line walkway
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Et enestående motiv fra High Line i New York
Papir vægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat finish
Trykfarver: farver med rigtig pigment
Teknik tryk: Professionelt 12 farvet Giclee-tryk på en kvalitetsprinter til stort format

OBS – en plakat med en storby motiv som kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Tryk af kunstplakaterne sker med farvetoner som indeholder rigtige pigmenter. Farverne har derfor en stor variation i det størst mulige farvespektrum. Effekten er imponerende med flydende farveovergange der glider flot ind i hinanden, og former samt linjer som står knivskarpt. Plakaterne ligner derfor til forveksling de originale kunstværk. Farvepigmenterne bliver tilsat farvestabilisatorer, der er et værn mod UV-sollys og samtidigt sikrer en lang levetid.

Grundlaget for printene er et stabilt papir i premium-kvalitet. Der giver farverne optimale muligheder for at printe sig med de helt korrekte farvenuancer. Papirvægten på 200 g/m2 gør at stabiliteten er perfekt, og papiret derfor ikke buler eller bøjer, som det ofte sker med billige posters, der er trykt på et tyndt papir. En papirfinish med en finstruktureret og jævn overflade, som yderligere fremmer et flot print med perfekt skarphed og klarhed. Med den matte papiroverflade er det muligt at montere plakaten i plakatlister øverst og nederst og få et flot resultat.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle