Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

New York plakat skyline nat

Plakat med motiv af New York skyline set ved nat med de mange skønne farver der lyser op på den mørke nattehimmel. I dejlige hvide, orange, røde, pink og grønne farvetoner.

Bymotivet viser den levende storby, hvor beboere og turister på trods af det sene tidspunkt ikke har tænkt sig at spilde natten med søvn. Bag ruderne i højhusene er der masser af forskellige aktiviteter: Mennesker der arbejder eller slapper af, og turister der fester eller oplever alle de spændende muligheder som byen tilbyder.

New York plakater med motiver af skyline på Manhattan er flot trendy kunst, som giver de skandinaviske stuer et internationalt touch og skaber en behagelig atmosfære.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York skyline nat
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med skyline i New York set fra toppen af Rockefeller Tower
Papir-vægt: 200 g/m2
Overflade papir: mat
Trykfarve: Farver med rigtige pigmenter
Holdbarhed: 100+ års farvegaranti
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee-storformatsprinter

OBS – en plakat med et unikt New York motiv der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Printning af alle plakater sker med farve, der indeholder rigtig farvepigment. Det betyder at farverne bliver virkelig flotte med en stor farvestyrke og farvemæthed, hvor farveforløb mellem de forskellige nuancer sker fuldstændigt flydende. Samtidig har det den betydning at detaljerne, linjerne og formerne står fuldstændigt skarpt. For at sikre farvernes holdbarhed og mod UV-lys er der tilsat stabilisator-effekter til alle farver. Det garanterer en levetid på 100+ år

Som grundlag for plakaten er der anvendt et solidt premium-papir, som er særligt fremstillet til at vise motiver med kunst helt naturtro, hvor det kan være svært at skelne sammenlignet med originalen. Vægten på 200 g/m2 giver et stabilt papir uden buer eller bølger, hvilket ofte er tilfældet med billige posters. Papiroverfladen er lavet af fine og glatte fibre, der er med til at fremhæve farver og detaljer. En mat overflade gør at art printene ikke har genskin, hvilket giver mulighed for at montere dem uden glas i plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle