Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

New York plakat skyline nat

Plakat med motiv af New York skyline set ved nat med de mange skønne farver der lyser op på den mørke nattehimmel. I dejlige hvide, orange, røde, pink og grønne farvetoner.

Bymotivet viser den levende storby, hvor beboere og turister på trods af det sene tidspunkt ikke har tænkt sig at spilde natten med søvn. Bag ruderne i højhusene er der masser af forskellige aktiviteter: Mennesker der arbejder eller slapper af, og turister der fester eller oplever alle de spændende muligheder som byen tilbyder.

New York plakater med motiver af skyline på Manhattan er flot trendy kunst, som giver de skandinaviske stuer et internationalt touch og skaber en behagelig atmosfære.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York skyline nat
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med skyline i New York set fra toppen af Rockefeller Tower
Papir-vægt: 200 g/m2
Overflade papir: mat
Trykfarve: Farver med rigtige pigmenter
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee-storformatsprinter

Alle vores plakater printes med farve, der er rig på ægte pigment. Dette giver en stærk farveintensitet og dybde, hvor farveovergangene mellem nuancerne er helt jævne. Derudover er detaljerne og formgivningen skarp og præcis. For at beskytte farverne mod UV-stråling og sikre deres levetid, er der tilsat stabilisatorer til farverne.

Vores plakater er trykt på et robust premium-papir, specielt designet til at gengive kunstneriske motiver så tæt på originalen som muligt. Med en tykkelse på 200 g/m2, er papiret både fast og glat uden de uønskede bøjninger eller buler, som man ofte ser med billigere posters. Den matte finish på papiret sikrer, at der ikke er genskin, hvilket gør det muligt at hænge dem op uden glas, blot med plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle