Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat abstrakt i farver

Abstrakt plakat i farver der virkelig træder frem på den hvide baggrund. Med klare og stærke farvetoner i blodrød, magenta, solgul, koboltblå og turkisgrøn.

Et moderne motiv som, med sit væld af detaljer kombineret med de markante farvekontraster, efterlader et dybt indtryk. Hvor der er rig mulighed for at lave egne fortolkninger af former og farver.

Abstrakte plakater i farver passer perfekt ind i moderne boliger. Her giver de farver på væggen og virker samtidigt som en god kontrast til møbler og boligtekstiler i afdæmpede farvenuancer.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri levering
Materiale: Premium plakatpapir med en jævn overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt IV
Kunstneren: MicLфn
Motivet: originalt design med farverige former
Papirtykkelsen: 200 g/m2
Papir-finish: Matteret
Trykfarven: trykt med rigtig farve-pigmenter
Tryk-teknik: 12-farvet Gicleeprint på en kvalitetsprinter til kunsttryk

Printning af de abstrakte plakater udføres ved hjælp af ægte farvepigmenter, der skaber det maksimale farverum og et imponerende farvespektrum. Dette resulterer i glidende overgange mellem farver med subtile nuancer, der fremhæver selv de mindste detaljer med utrolig skarphed. Plakaterne formidler derfor den samme fortryllende fornemmelse som de originale kunstværker. Pigmenterne beriges med en farvestabilisator for at beskytte dem mod skadelig UV-stråling og forlænge farvernes holdbarhed.

Som basis for alle vores tryk anvender vi solidt papir af højeste kvalitet. Dette resulterer i nøjagtige farvegengivelser med subtile nuancer. Papirets vægt på 200 g/m2 garanterer stabilitet i alle situationer og forhindrer enhver tendens til at bøje eller krølle, hvilket ofte ses i billige plakater. Overfladestrukturen er fint afstemt og ensartet, hvilket forstærker trykkets skarphed og præcision. Desuden har plakaten en mat overflade, der eliminerer genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle