Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat abstrakt i farver

Abstrakt plakat i farver der virkelig træder frem på den hvide baggrund. Med klare og stærke farvetoner i blodrød, magenta, solgul, koboltblå og turkisgrøn.

Et moderne motiv som, med sit væld af detaljer kombineret med de markante farvekontraster, efterlader et dybt indtryk. Hvor der er rig mulighed for at lave egne fortolkninger af former og farver.

Abstrakte plakater i farver passer perfekt ind i moderne boliger. Her giver de farver på væggen og virker samtidigt som en god kontrast til møbler og boligtekstiler i afdæmpede farvenuancer.

Fri levering
Materiale: Premium plakatpapir med en jævn overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt IV
Kunstneren: MicLфn
Motivet: originalt design med farverige former
Papirtykkelsen: 200 g/m2
Papir-finish: Matteret
Trykfarven: trykt med rigtig farve-pigmenter
Tryk-teknik: 12-farvet Gicleeprint på en kvalitetsprinter til kunsttryk

OBS – en abstrakt plakat i farver der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de abstrakte plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og  giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle