Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York City streets

En stilfuld plakat med New York City streets, der viser sig fra sin levende og hektiske side, med masser af mennesker undervejs samt et hav af reklameskilte, som kæmper om opmærksomhed. Tidspunktet er sidst på eftermiddagen, hvor himlen begynder at blive mørkere og skyggerne længere.

Motivet gengiver en energisk atmosfære, med en uendelig strøm af mennesker på vej til deres egne mål. Der er en blanding af turister, som leder efter den næste unikke oplevelse, og new yorkere der forfølger dagligdags gøremål.

Plakater med atmosfæremættede New York City storbymotiver, der viser gadelivet udfolde sig, er betagende moderne samtidskunst. De pynter på væggene i hjemmet og indbyder nysgerrige til nærstudie af de mange små spændende detaljer.

Fri fragt
Basismaterialer: papir i top-kvalitet, ultrafin struktur
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York City streets
Kunstneren: MicLфn
Motiv: unikt design fra gaderne i New York
Papirsvægt: 200 g/m2
Glansniveau: mat overflade
Trykfarve: farve med ægte pigment
Printteknik: Professionelt Giclee-tryk på en printer med 12 farver, lavet til gengivelse af kunst

OBS – en plakat med et New York motiv der kun kan købes i den her webshop

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle