Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat New York City streets

En stilfuld plakat med New York City streets, der viser sig fra sin levende og hektiske side, med masser af mennesker undervejs samt et hav af reklameskilte, som kæmper om opmærksomhed. Tidspunktet er sidst på eftermiddagen, hvor himlen begynder at blive mørkere og skyggerne længere.

Motivet gengiver en energisk atmosfære, med en uendelig strøm af mennesker på vej til deres egne mål. Der er en blanding af turister, som leder efter den næste unikke oplevelse, og new yorkere der forfølger dagligdags gøremål.

Plakater med atmosfæremættede New York City storbymotiver, der viser gadelivet udfolde sig, er betagende moderne samtidskunst. De pynter på væggene i hjemmet og indbyder nysgerrige til nærstudie af de mange små spændende detaljer.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Basismaterialer: papir i top-kvalitet, ultrafin struktur
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York City streets
Kunstneren: MicLфn
Motiv: unikt design fra gaderne i New York
Papirsvægt: 200 g/m2
Glansniveau: mat overflade
Trykfarve: farve med ægte pigment
Printteknik: Professionelt Giclee-tryk på en printer med 12 farver, lavet til gengivelse af kunst

Plakaterne printes med ægte farvepigmenter, som sikrer levende og klare farver med skarpe overgange og præcise linjer. Dette resulterer i en tro gengivelse af de originale kunstværker, nøjagtigt som de fremstår i virkeligheden. Farvestabilisator tilføjes for at beskytte mod sollys og garantere langvarig holdbarhed uden at farverne blegner.

Vi printer på kvalitetspapir, der perfekt fremhæver farver, linjer og former. Det nøjagtige farvespil og detaljernes nuancer træder tydeligt frem. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret robust, hvilket forhindrer buler og bøjninger, som man ofte ser ved lavere kvalitetspapir. Overfladen på papiret er glat med en diskret struktur, der støtter en optimal gengivelse, og den matte finish eliminerer enhver form for genskin.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle