Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Strand plakat fra Skagen

Strand plakat fra Skagen med et strandmotiv hvor en kvinde sidder i sin røde jakke i efterårsblæsten på kampstenene, der danner en mole ud i havet. I baggrund er et af de klassiske gule skagenshuse synlig på en bakketop.

Et visuelt stærkt motiv der indeholder et dynamik udtryk, med de drivende skyer og vindens tag i strandens planter og sivgræs samt i kvindens hår og jakke. Med flotte kontraster i farverne.

Strand plakater der viser skagensmotiver er tidsløs dansk kunst, som aldrig bliver kedeligt at studere. Plakaterne passer godt ind i moderne hjem, hvor der er brug for lidt klassiske farver på væggen og en atmosfære som indbyder til ro og afstresning.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat fint struktureret papir i premiumkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Strand på Skagen
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra stranden ved Gammel Skagen
Vægt papir: 200 g/m2
Finish papir: mat
Farve: printfarver med rigtig farvepigment
Print: storformatsprinter med Gicleetryk i 12 farver

Plakaterne trykkes med autentiske pigmentfarver, der giver intense farver i et bredt spektrum. Dette skaber en flydende farveovergang med nuancer, der smelter sammen, og dette akkompagneres af krystalklare linjer og detaljer. Dette betyder, at gengivelsen er utrolig tro mod det oprindelige motiv. Desuden indeholder pigmenterne stabilisatorer, der skærmer farverne fra UV-stråling og garanterer en længere levetid.

Som grundlag for trykket bruges et robust premium papir, der formår at gengive kunstværker så naturtro som muligt, næsten som at se det originale kunstværk. Papiret, med en vægt på 200 g/m2, har stor fasthed og undgår de bølger eller deformiteter man ofte ser med tyndere papir af lavere kvalitet. Overfladen er glat på grund af de fine naturfibre, hvilket fremhæver klarhed og skarphed i printet. Den matte finish forhindrer refleksioner fra solen eller andre lyskilder, hvilket gør, at plakaten kan hænges op med plakatlister øverst og nederst uden behov for beskyttende glas.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle