Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Strand plakat fra Skagen

Strand plakat fra Skagen med et strandmotiv hvor en kvinde sidder i sin røde jakke i efterårsblæsten på kampstenene, der danner en mole ud i havet. I baggrund er et af de klassiske gule skagenshuse synlig på en bakketop.

Et visuelt stærkt motiv der indeholder et dynamik udtryk, med de drivende skyer og vindens tag i strandens planter og sivgræs samt i kvindens hår og jakke. Med flotte kontraster i farverne.

Strand plakater der viser skagensmotiver er tidsløs dansk kunst, som aldrig bliver kedeligt at studere. Plakaterne passer godt ind i moderne hjem, hvor der er brug for lidt klassiske farver på væggen og en atmosfære som indbyder til ro og afstresning.

Gratis levering
Materiale: Mat fint struktureret papir i premiumkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Strand på Skagen
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra stranden ved Gammel Skagen
Vægt papir: 200 g/m2
Finish papir: mat
Farve: printfarver med rigtig farvepigment
Print: storformatsprinter med Gicleetryk i 12 farver

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer en lang levetid.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle