Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Strand plakat fra Vesterhavet

Strand plakat fra Vesterhavet med et behageligt blik ud over stranden og rustne bundpæle fra en gammel badebro. De skæve pæle vidner om, at det er længe siden, den her bro har været i brug.

Et strandmotiv hvor bølgernes sagte skvulpen i strandkanten er de eneste lyde der er. Og det eneste man tænker på i varmen er, at komme ud i bølgerne så man kan blive kølet ned. Masser af flotte kontraster i havets vuggende blå bølger og bundpælenes orange og brune farvenuancer.

Strand plakater med sommermotiver er pragtfuld samtidskunst, der med de tidsløse farvetoner passer ind alle steder på væggen i stuen. Og andre af rummene i hjemmet.

Gratis levering
Materiale: Mat og jævnt premiumpapir med en fin struktur i papiroverfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Strand ved Vesterhavet
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Et enestående motiv fra en strand ved Vesterhavets kyst
Papirvægt: 200 g/m2
Papirfinish: mat
Farve til print: tryk-farve der indeholder rigtige pigmenter
Garanti: farver der holder mindst 100 år
Tryk-teknik: Professionelt 12-farvet Gicleetryk på en kvalitetsprinter til store formater

OBS – en plakat med et unikt landskab der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer levetiden bliver 100+ år.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle