Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Strand plakat fra Vesterhavet

Strand plakat fra Vesterhavet med et behageligt blik ud over stranden og rustne bundpæle fra en gammel badebro. De skæve pæle vidner om, at det er længe siden, den her bro har været i brug.

Et strandmotiv hvor bølgernes sagte skvulpen i strandkanten er de eneste lyde der er. Og det eneste man tænker på i varmen er, at komme ud i bølgerne så man kan blive kølet ned. Masser af flotte kontraster i havets vuggende blå bølger og bundpælenes orange og brune farvenuancer.

Strand plakater med sommermotiver er pragtfuld samtidskunst, der med de tidsløse farvetoner passer ind alle steder på væggen i stuen. Og andre af rummene i hjemmet.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat og jævnt premiumpapir med en fin struktur i papiroverfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Strand ved Vesterhavet
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Et enestående motiv fra en strand ved Vesterhavets kyst
Papirvægt: 200 g/m2
Papirfinish: mat
Farve til print: tryk-farve der indeholder rigtige pigmenter
Tryk-teknik: Professionelt 12-farvet Gicleetryk på en kvalitetsprinter til store formater

Plakaterne trykkes ved hjælp af autentiske pigmentfarver, der sikrer kraftfulde farvetoner inden for det mest omfattende farvespektrum. Dette giver et glidende farveskift uden bratte overgange og skarpe detaljer i elementerne. Den endelige gengivelse minder påfaldende meget om det oprindelige motiv. For at beskytte mod UV-stråler og bevare farvernes livskraft tilsættes stabilisatorer til pigmenterne.

Grundlaget for trykket er et robust premium papir, designet til at afspejle kunstneriske motiver med en nøjagtighed så tæt på originalen, at det næsten er umuligt at kende forskel. Med en tykkelse på 200 g/m2 bevarer papiret sin form uden at bøje eller bølge, hvilket ofte er tilfældet med lettere, billigere papir. Overfladen af papiret er jævn og glat takket være naturlige fibre, som fremmer både klarhed og skarphed i trykket. Den matte finish undgår reflektioner fra både sollys og kunstig belysning, hvilket gør det muligt at montere plakaten i lister både øverst og nederst uden behov for beskyttende glas.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle