Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Abstrakt maleri i flotte farver Haze I

Et abstrakt maleri med intense farver i en udtryksfuld stil. Med farver i lyse røde, grønne, blå og gule nuancer.

En billed-komposition der overbeviser med den flotte variation i farverne, kombineret i både skarpe farvekontraster og glidende farveovergange. Samme med billedelementerne skaber det en rummelig og levende atmosfære, hvor det er let at fordybe sig i detaljer og farver.

Abstrakte malerier med moderne farver er flot samtidskunst, og de er perfekte til at give hjemmets forskellige rum personlighed og stil.

4.999,00 kr.

På lager

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri levering
Inklusiv beslag og ophængningstråd
Produkt: Akrylmaling på et lærred af hør/bomuld – sat på en solid ramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Haze I
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndmalet, originalt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredsgrund: 35% hør og 65% bomuld
Lærredstæthed: 420 g/m2
Overfladefinish: 2 lag top-lak, beskyttelse mod sollys og støv
Rammelister: Fingertappet fyrretræ fra Tyskland med FSC certificering
Rammedybde: 40 mm
Kanter: Malet kant med motiv, lærred spændt rundt om kanter
Farvebasis: Kunstnerkvalitet, fra topproducenter

Et stilfuldt abstrakt maleri med tidsaktuelle farver i et betagende motiv, der stråler i de lyse farver.

Maleriet indeholder et velafbalanceret formsprog, hvor farverne er spredt ud på lærredet med et formål om at skabe en visualisering af en farveeksplosion. Stemningen er let og glad, og de bevidst sammensatte kontraster mellem farver giver et intensivt udtryk, der er med til at fremhæve kunstværket. De figurative former understøtter og forstærker farvernes samspil.

Processen med fremstilling af det her maleri består af 6 trin. Først er motivet skitseret op med markere og grafit. Og derefter er akrylmaling med former lagt på i 4 lag, hvor hvert lag har været tørret helt op, inden der er arbejdet videre med det næste lag. Det er en teknik, der kun er mulig at lave med akrylmaling, da oliemaling let krakelerer hvis den bliver lagt på lærredet med samme fremgangsmåde. Og til sidst er der påført 2 lag toplak på toppen til beskyttelse mod sollys og snavs.

Kunstmaterialerne der er indsat i forbindelse med fremstillingen, er alle i en suveræn god kvalitet. Det tykke lærred er fremstillet i Italien, med fokus på styrke, holdbarhed og tilpasningsevne til forskellige fugtighedsgrader. De tyske blindrammelister af fyrretræ er fingertappet, fordi det giver en suveræn stabilitet, hvor ramme holder sin form. Og akrylmalingen indeholder en stor mængde rigtige farvepigmenter, hvilket er en forudsætning for at få de flotte, intense farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle