Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Farverigt maleri Elsk III

Farverigt maleri i et flot abstrakt design. Med farver i røde, blå, lilla, grønne og gule farvetoner.

Et stort maleri der virkelig vækker opsigt, på grund af de pragtfulde afvekslende farver og den store overflod af detaljer der er. Farverne har en stor variation med forskellige toner indenfor det enkelte område. Og i farveovergangene bliver der dannet nye farvekombinationer. Det er muligt at skimte 2 ansigter i motivet, det ene lidt mere abstrakt end det andet. "Elsk" refererer til, at vi som mennesker er blevet dårligere til at bruge tid sammen med hinanden.

Farverige malerier med stærke abstrakte farver i intense farver er perfekte til at give farver og liv på væggen i stuen i moderne hjem, med afdæmpede og lyse farver på væggene samt mørke farver på møblerne. De skaber et midtpunkt og virker som en god kontrast til boligindretningen.

4.999,00 DKK

SOLGT

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Monteret med beslag og wire
Produkt: Akrylmaling på et mix af hør- og bomuldslærred – sat på en solid blindramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Elsk III
Kunstner: MicLфn
Motiv: Håndmalet, originalt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredsmateriale: 35% hør og 65% bomuld
Lærredskvalitet: 420 g/m2
Overfladebehandling: 2 lag lak på toppen, beskyttelse mod sollys og støv
Listekvalitet: Tysk fingersamlet fyrretræ med FSC-certifikat
Blindrammehøjde: 40 mm
Kanter: Malet med design på kant, lærredet viklet om kant
Farvekvalitet: Topkvalitet, fra førende producenter

Dejligt farverigt maleri der rummer en stor intensitet i farverne. Et betagende motiv med glidende farveovergange og udtryksfulde detaljer.

Billedopbygningen har fundet sted i et legende farveunivers, hvor der koncentreret er udviklet mange forskellige farvenuancer ud fra samme grundfarver. Farverne har fået yderligere dybde ved at forstærke motivet med former og streger i sorte, grå og hvide farver. Titlen "Elsk" refererer til hvordan vi som mennesker i en hektisk og stressende hverdag bruger mindre og mindre tid på hinanden i vores forhold, familie og vennekreds. I stedet for fællesskabet bliver tiden brugt på én selv, med det arbejde og de interesser der har førsteprioritet. Og så er der selvfølgeligt de altid lokkende elektroniske enheder som mobil, ipad og PC. De kræver konstant opmærksomhed og er altid gode for en overspringshandling eller to. Og det sætter selvfølgeligt tosomheden og fællesskabet under pres. Så vi må selv gøre det til en prioritet i livet at elske, og bruge tid på andre mennesker vi holder af.

Maleriet er produceret i 7 adskilte dele med særskilt behandling af hvert lag. Indenfor hver del er det enkelte lag bearbejdet med tynde lag maling i varierende farvetoner, samt med linjer og former i forskellige tykkelser. Laget har derefter fået tid til tørring, inden det videre arbejde med næste lag er påbegyndt. Der er anvendt transparent maling i vekslende tykkelser, lige fra helt tynde som blæk og så til helt tykke der holder formen. Malingen er påført med mange forskellige maleværktøjer.

De benyttede kunstmaterialer har alle en sublim kvalitet. Et solidt lærred i et hør/bomuldsmix med en grov struktur fra Italien. Rammelister udarbejdet i korte stykker med fingertapninger af tysk fyrretræ. Og akrylmaling fra topproducenter der benytter rigtig farverpigment i malingen.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle