Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Lille abstrakt maleri Drøm II

Lille abstrakt maleri i dejlige mørkebrune, rosenrøde, pink, orange og blå farvetoner.

En levende billedkomposition med masser af dynamik og interessante detaljer. Farvernes store variation i kontrasterne, i kombination med streger og former der holder motivet sammen, giver en afbalanceret udtryk, som man ikke kan lade være med at fordybe sig i.

Små abstrakte malerier med et flot farvespil og et afvekslende motiv er skøn moderne samtidskunst. De passer ind overalt på væggene i hjemmet, skaber en behagelig atmosfære, og farverne står som en flot kontrast til møbler og boligtekstiler.

1.199,00 kr.

På lager

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Monteret med beslag og wire
Produkt: Akrylmaling på bomulds-/hørlærred – sat på blindramme
Størrelse: 40×40 cm
Titel: Drøm II
Kunstner: MicLфn
Motiv: Håndmalet, originalt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredsmateriale: 35% hør og 65% bomuld
Lærreds-vægt: 420 g/m2
Overfladefinish: 2 lag toplak, beskyttelse mod sollys
Blindramme: Europæisk fingertappet fyrretræ med FSC certifikat
Blindrammehøjde: 20 mm
Kanter: Lærred spændt rund om kanter, malet på siden med motiv
Kvalitet maling: Kunstnerkvalitet, fra topproducenter

Abstrakt lille maleri med dejlige farver i et elegant moderne design.

Et maleri hvor der primært er brugt akryl-maling i faste konsistenser. Opbygningen er sket med forskellige farvenuancer stablet i lag. Det er en teknik jeg ofte bruger, fordi det resulterer i et mere rigt design hvor farverne med deres variation giver dybde til motivet.

Der er her anvendt en arbejdsproces i mange trin. Hvert lag farve, former og linjer er lagt på enkeltvis, og har så ligget til tørre inden der er arbejdet videre med næste lag. I alt indeholder maleriet 6 forskellige lag. Bearbejdningen af farver og elementer er sket med både pensel og malespartel.

Kunstmaterialerne jeg har brugt er alle i en topkvalitet. Det gør jeg fordi det giver de flotteste farver, og det sikrer en lang holdbarhed, så du kan nyde malerierne mange år ud i fremtiden uden at farverne falmer eller rammen bliver skæv. Det solide lærred kommer fra Italien. Blindramme, som har FSC certifikat, er af fingertappet fyrretræ fra europæiske skove. Og malingen kommer fra producenter som bruger store mængder af rigtige farvepigmenter i deres produkter.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle