Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Moderne maleri Elsk II

Moderne maleri med klassiske farver i dejlige blodrøde, pink, mørkegule, grønne og blå farvetoner.

En tidsaktuel malekomposition med vidunderlige farvenuancer i fine farveforløb. Sammen med linjer og former i hvide og sorte farver bliver der skabt helhed i maleriet. De mange små detaljer det udtrykker giver masser af spændende muligheder for fantasien, og dens tolkninger af hvad indholdet betyder.

Moderne malerier med elegante udtryk i intense farver og et afvekslende motiv er betagende samtidskunst. De er et godt match til stuer med lyse vægge, hvor der godt kunne trænge til lidt farve på væggen. Samtidig med en flot dekoration af stuen, hvor det bliver et naturligt blikpunkt, så virker de også som en spreder af god stemning.

2.499,00 kr.

På lager

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Klar til ophængning
Produkt: Maling i akryl lagt på bomulds/hørlærred – sat på blindrammelister
Størrelse: 50×50 cm
Titel: Elsk II
Kunstner: MicLфn
Motiv: Håndmalet, unikt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærreds-kvalitet: 35% hør og 65% bomuld
Lærreds-styrke: 420 g/m2
Finish overflade: 2 lag lak på toppen, værn mod UV-lys
Blindramme-lister: Europæisk fingertappet fyrretræ med FSC certifikat
Blindramme dybde: 20 mm
Kanter: Malet med design på kant, lærredet viklet om kant
Kvalitet akrylmaling: Kunstner-kvalitet, fra førende producenter

Moderne maleri i strålende farver med flotte farvespil i nuancerne.

I løbet af fremstillingen er der tilført en masse transparent akrylmaling, som er spredt tyndt ud over lærredet i mange lag ovenpå hinanden. Maleriet har derfor en flot dybdevirkning med forskellige farvenuancer, linjer og former, der kan anes gennem de underliggende lag. Og så giver det virkelig intensive farver.

Arbejdsprocessen har varet lang tid. Den indeholder 6-7 successive trin, hvor lagene bliver lagt på enkeltvis, og tørrer igennem, inden det næste lag bliver malet på. Til at dele malingen rundt på lærredet har jeg brugt en del pensler og spartler, alt efter hvilke effekter jeg ønskede at skabe.

Der er kun anvendt de bedste materialer i forbindelse med arbejdet. Og de er en forudsætning for at opnå den fantastiske farvegengivelse. Et stærkt lærred i et hør/bomuldsmix fra Italien. Rammelister af tysk fyrretræ med FSC certifikat. Og akrylmaling af højeste kvalitet fra anerkendte producenter, der anvender rigtig farvepigment i deres produkter.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle