Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

New York plakat city streets

En moderne New York plakat med et scenarie der viser det hektiske liv i gaderne, som henunder aften bliver oplyst af de mange reklameskilte i masser af flotte farver.

Bymotivet indfanger den hektiske stemning, med en endeløs strøm af mennesker der er undervejs i gaderne. Turister på vej til aftenen underholdning i form af teaterbesøg, restaurantbesøg eller gåture i de overfyldte gader. Og indbyggere på vej til den lokale pub inden de tager hjem efter arbejde.

Tidsaktuelle New York plakater med abstrakte og farverige motiver passer godt ind i den moderne boligindretning. Og de skaber en tidsløs og behagelig atmosfære i hjemmet.

Gratis fragt
Grund-materiale: premiumpapir med en jævn overfladefinish
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York storby city streets
Kunstner: MicLфn
Design: unikt motiv fra New York City
Papirsvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: Mat finish
Print-farver: indeholder rigtige farve-pigmenter
Print-teknik: Giclee-tryk på en printer med 12 farver til gengivelse af kunst

OBS – en New York City plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle