Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

New York plakat city streets

En moderne New York plakat med et scenarie der viser det hektiske liv i gaderne, som henunder aften bliver oplyst af de mange reklameskilte i masser af flotte farver.

Bymotivet indfanger den hektiske stemning, med en endeløs strøm af mennesker der er undervejs i gaderne. Turister på vej til aftenen underholdning i form af teaterbesøg, restaurantbesøg eller gåture i de overfyldte gader. Og indbyggere på vej til den lokale pub inden de tager hjem efter arbejde.

Tidsaktuelle New York plakater med abstrakte og farverige motiver passer godt ind i den moderne boligindretning. Og de skaber en tidsløs og behagelig atmosfære i hjemmet.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Grund-materiale: premiumpapir med en jævn overfladefinish
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York storby city streets
Kunstner: MicLфn
Design: unikt motiv fra New York City
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: Mat finish
Print-farver: indeholder rigtige farve-pigmenter
Print-teknik: Giclee-tryk på en printer med 12 farver til gengivelse af kunst

Plakaterne trykkes med ægte farvepigmenter, der skaber en imponerende farvemætning med skarpe og livlige farver, der springer ud. Disse farver er synlige både i smidige overgangsnuancer og i skarpt definerede linjer, hvilket sikrer, at plakaterne nøjagtigt gengiver de originale kunstværker som de ser ud i virkeligheden. For at forlænge holdbarheden og beskytte mod solens stråler tilsættes der farvestabilisator til pigmenterne.

Printets grundlag er af førsteklasses papir, der opnår en perfekt reproduktion af farver, linjer og former. Det er et papir med en vægt på 200 g/m2, hvilket garanterer en solid papirstabilitet og forhindrer enhver form for bukning eller deformation, som ofte forekommer med billigere papirvarianter. Overfladen på papiret er jævn og har en delikat struktur, hvilket fremmer en nøjagtig gengivelse af selv de fineste farvetoner og detaljer. Den matte overfladefinish eliminerer også genskin, hvilket resulterer i en plakat uden forstyrrende refleksioner.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle