Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Rødt maleri i flotte farver Abstract Colors VI

Rødt maleri med et moderne abstrakt motiv, hvor de røde primærfarver bliver fint understøttet af lyse kontrastfarver i blå og grønne farvenuancer.

Maleriet vækker med de røde farver og de stærke kontraster stor opmærksomhed på væggen. Samspillet mellem farver og figurative elementer giver et virkeligt spændende motiv at nærstudere.

Røde malerier er perfekt vægdekoration i moderne boliger, hvor de tilfører energi, dynamik og intensitet til rummet og dets interiør.

4.999,00 kr.

På lager

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Klar til ophængning
Produkt: Akrylmaling på et af hør/bomulds-lærred – sat på en stabil blindramme
Størrelse: 100×100 cm
Titel: Abstract Colors VI
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndmalet, unikt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredsbasis: 35% hør og 65% bomuld
Lærredstykkelse: 420 g/m2
Overfladebehandling: 2 lag lak på toppen, beskyttelse mod sollys og støv
Rammekvalitet: F ingersamlet tysk fyrretræ med FSC-certificering
Rammehøjde: 40 mm
Kanter: Malet kant med motiv, lærred spændt rundt om kanter
Kvalitet akrylmaling: Topkvalitet, fra de bedste producenter

Flot moderne maleri med intense røde farver, der danner basis for de figurative elementer i det abstrakte motiv.

Motivopbygningen er udviklet i en farvermættet farverden, hvor det har været hensigten at skabe flotte farvekontraster mellem de rødlige farvetoner og deres komplementærfarver. Farverne bliver fint understøttet af firkantede og rektangulære former i sort, hvid og blå farver. Produktionen er lavet som mixed media med faste akrylfarver, tudser, markerer, grafitpenne samt oliepasteller.

Det røde maleri er bygget op i 6 forskellige lag, hvor der skiftevis er tilføjet farve og elementer indtil kunstværket er færdigt. Farverne er lagt på i et blanding af tynde lag med transparente farver og tykke lag med uigennemsigtige farver. Det har resulteret i et maleri, hvor der er en flot dybdevirkning i motivet og farverne.

Som altid er alle anvendte kunstmaterialer i en meget høj kvalitet. Et italiensk lærred i et bomulds/hør-mix i en solid kvalitet, fremstillet netop med det formål at kunne bære tykke lag maling. Et stabil fingertappet ramme med fyrretræ fra tyske skove. Træet har i øvrigt FSC certifikat, fordi det kommer fra bæredygtig skovbrug. Og akrylmalingen er hentet hos de bedste producenter, som anvender en høj andel af rigtige farvepigmenter i deres produkter

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle