Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Abstrakt plakat med farver

Abstrakt plakat med farver i et varieret motiv, hvor farvevariationen og den store detaljerigdom indfanger essensen i moderne kunst. I skønne blodrøde, magentapink, orange, lysegrønne og azurblå farver.

En symfoni af farver der, sammen med de mange former, elementer og streger, skaber en velafbalanceret komposition, som er en æstetisk nydelse. En detaljerig oplevelse der pirrer til nysgerrigheden, og som indbyder til at gå på opdagelse i motivet.

Abstrakte plakater med farver er udtryksfuld samtidskunst, som passer godt ind i den moderne families boligindretning. Med de skønne farver på væggene giver det helt automatisk en let og glad stemning.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Basis-materiale: plakatpapir i premiumkvalitet med en fin og glat overflade-finish
Størrelse: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Abstrakt VII
Kunstner: MicLфn
Motiv: unikt motiv med et abstrakt design i skønne farver
Papirtykkelse: 200 g/m2
Papirglans: Mat
Trykfarve: Printet med ægte farvepigmenter
Trykteknik: Giclee-tryk med 12 farver på en printer til kunsttryk

Print af de abstrakte plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle