Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Brooklyn Bridge plakat

Brooklyn Bridge plakat der viser det pulserende liv på og omkring broen. Set på en lun dag først på efteråret, hvor farverne langsomt begynder at skifte til brune og røde nuancer.

Et flot storbymotiv med en blanding af nysgerrige turister der leder efter det perfekte sted til at tage fotos og selfier. Og travle new yorkere der trætte er på vej hjem efter en lang arbejdsdag.

Brooklyn Bridge plakater er ikonisk vægkunst, som er let anvendelige i indretningen af boligen. Plakaternes levende motiver er spændende at se på, og de skaber en god atmosfære.

499,00 DKK1.399,00 DKK

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri fragt
Materiale: premium papir med en fin struktur i overfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Brooklyn Bridge i solskin
Kunstneren: MicLфn
Motivet: Unikt design fra storbyen New York
Vægten på papiret: 200 g/m2
Papirets overfladefinish: Mat
Farver til trykket: Printet med ægte farve-pigmenter
Trykteknik: 12-farvet Giclee-print på en printer til gengivelse af kunstværker

Plakaterne trykkes ved hjælp af rene farvepigmenter, der sikrer en strålende farveintensitet og skarphed. Både flydende farveovergange og præcise linjer er fremtrædende, hvilket gør, at plakaterne trofast repræsenterer de originale kunstværker. En tilføjet farvestabilisator beskytter mod solens påvirkning og garanterer, at farverne forbliver levende over tid.

Grundlaget for disse prints er kvalitetspapir, som præcist fanger farver, konturer og strukturer. Det skildrer præcist farvespektre og dybden i detaljerne. Med en tykkelse på 200 g/m2 sikrer papiret en robusthed, der forhindrer eventuelle buk og bøjninger, noget der ofte kan forekomme ved billigere papirkvaliteter. Papirets glatte overflade med en let tekstur forbedrer gengivelsen, og den matte finish undgår uønskede refleksioner fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle