Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Brooklyn Bridge plakat

Brooklyn Bridge plakat der viser det pulserende liv på og omkring broen. Set på en lun dag først på efteråret, hvor farverne langsomt begynder at skifte til brune og røde nuancer.

Et flot storbymotiv med en blanding af nysgerrige turister der leder efter det perfekte sted til at tage fotos og selfier. Og travle new yorkere der trætte er på vej hjem efter en lang arbejdsdag.

Brooklyn Bridge plakater er ikonisk vægkunst, som er let anvendelige i indretningen af boligen. Plakaternes levende motiver er spændende at se på, og de skaber en god atmosfære.

Fri fragt
Materiale: premium papir med en fin struktur i overfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Brooklyn Bridge i solskin
Kunstneren: MicLфn
Motivet: Unikt design fra storbyen New York
Vægten på papiret: 200 g/m2
Papirets overfladefinish: Mat
Farver til trykket: Printet med ægte farve-pigmenter
Trykteknik: 12-farvet Giclee-print på en printer til gengivelse af kunstværker

OBS – en Brooklyn Bridge plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle