Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunst plakat blomster en sommerdag

Kunst plakat med naturmotiv af farvestrålende blomster på en dejlig sommerdag. I flotte røde, gule og grønne farvetoner der ændrer nuancer, i forhold til hvor solens stråler lyser op på blomsternes blade.

Et flot scenarie fra naturen, som indeholder masser af fine effekter og skønne farver, og med flotte kontraster mellem farverne.

Kunst plakater med naturmotiver er tidsløs kunst der lyser op på væggene i dit hjem. De giver et klassisk og spændende motiv der aldrig går af mode.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Blomster en sommerdag
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra naturen med blomster i skønne farver
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

Ved printningen af plakaten benyttes farve med autentiske farvepigmenter. Dette resulterer i enestående farver med kraftfulde nuancer og bløde farveovergange. Desuden fremhæver det en imponerende skarphed, hvor hver detalje træder klart frem. For at sikre farvernes levetid og beskytte dem mod UV-stråling er der integreret stabilisatorer i pigmenterne.

Plakaten er trykt på kvalitetspapir, optimalt til kunstgengivelse. Med en densitet på 200 g/m2 forbliver papiret solidt, fri for de bøjninger man ofte ser ved billigere plakater. Den fine struktur af papiret bidrager til et knivskarpt print med levende detaljer. Den matte finish muliggør en montering mellem to plakatlister for et elegant look. Resultatet er en plakat af høj kvalitet, rig på detaljer og farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle