Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunst plakat blomster en sommerdag

Kunst plakat med naturmotiv af farvestrålende blomster på en dejlig sommerdag. I flotte røde, gule og grønne farvetoner der ændrer nuancer, i forhold til hvor solens stråler lyser op på blomsternes blade.

Et flot scenarie fra naturen, som indeholder masser af fine effekter og skønne farver, og med flotte kontraster mellem farverne.

Kunst plakater med naturmotiver er tidsløs kunst der lyser op på væggene i dit hjem. De giver et klassisk og spændende motiv der aldrig går af mode.

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Blomster en sommerdag
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra naturen med blomster i skønne farver
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

OBS – en plakat med kunst der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Ved print af plakaten er er anvendt farve som indeholder ægte farvepigmenter. Det giver dels utroligt flotte farver med en stor farvekraft og glidende farveovergange. Dels giver det en stor skarphed med detaljer der står helt skarpt og fint. Der et tilsat stabilisatorer til alle pigmenter for at opnå en beskyttelse mod UV lys og forlænge farverne holdbarhed.

Printet er lavet på et premiumpapir, der er specielt velegnet til at gengive kunst. Papirvægten er med 200 g/m2 fuldstændigt stabilt, så det ikke bølger eller laver buler som billigt poster-papir har tendens til. Yderligere gør den tætte papirstruktur at printet står fuldstændigt skarpt med flotte detaljer. Den matte overflade gør det muligt at hænge plakaten op mellem 2 plakatlister, og få et eksklusivt udtryk. Alt i alt et utroligt flot print, med utallige detaljer og dejlige farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle