Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunst plakat blomster i haven

Kunst plakat der viser et skønt blomstermotiv fra haven. Sommerblomsterne er allerede sprunget ud i prægtige farver i røde og lilla farvenuancer i en ren farveeksplosion.

Et motiv med blomster der har masser af flotte farver og fine detaljer, som bliver holdt sammen af de mørke stilke-streger. Det hele bliver fint understøttet af den grålige baggrund.

Kunst plakater med farverige naturmotiver er tidsaktuel kunst, der er en god katalysator for at skabe en behagelig og glad stemning i rummet.

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Blomster i haven
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv med sommerblomster i dejlige farver i en have
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

OBS – en plakat med kunst der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

I forbindelse med trykket af den her plakat, så er alle farver fremstillet med ægte pigmentfarve. Det fører til vildt flotte farver, der lyser med en stor styrke, og som giver skønne farveforløb imellem de forskellige farvetoner. Udover det så betyder det også et suverænt fokus, hvor skarpheden står helt klart med alle detaljerne. Til farverne er der tilsat stabilisatorer, da det giver et værn mod UV sollys og forlænger holdbarheden på pigmentfarverne.

Et tryk der er produceret på et godt premiumpapir, specielt udviklet til at reproducere kunstmotiver helt realistisk, så det kan være svært at se forskel i forhold til originalen. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret helt stift, og det buer eller bølger ikke som billigt posterpapir gør. Den fine struktur i papirets overfalde er med til at give det knivskarpe udtryk med utallige detaljer. Og så gør en mat overflade, at der er mulighed for at hænge plakaterne op i plakatlister, og stadigvæk få et flot indtryk.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle