Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunst plakat blomster i haven

Kunst plakat der viser et skønt blomstermotiv fra haven. Sommerblomsterne er allerede sprunget ud i prægtige farver i røde og lilla farvenuancer i en ren farveeksplosion.

Et motiv med blomster der har masser af flotte farver og fine detaljer, som bliver holdt sammen af de mørke stilke-streger. Det hele bliver fint understøttet af den grålige baggrund.

Kunst plakater med farverige naturmotiver er tidsaktuel kunst, der er en god katalysator for at skabe en behagelig og glad stemning i rummet.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Blomster i haven
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv med sommerblomster i dejlige farver i en have
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

Ved trykningen af denne plakat bruger vi kun ægte pigmentfarve, hvilket resulterer i imponerende, lyse farver med smukke overgange mellem farvetonerne. Denne kvalitet sikrer også en fremragende skarphed, hvor hver eneste detalje træder tydeligt frem. Vi har tilsat stabilisatorer til farverne for at beskytte mod UV-stråling og sikre en længere levetid for farverne.

Dette kunsttryk er lavet på et høj-kvalitetspapir, nøje designet til at genskabe kunstværker så trofast som muligt - næsten til forveksling med originalen. Med en papirtykkelse på 200 g/m2, er papiret solidt og fri for de krøller eller bøjninger, som man ofte finder ved billigere plakater. Overfladens fine tekstur fremhæver skarpheden og de mange detaljer. Den matte finish sikrer, at plakaterne kan hænges op ved hjælp af plakatlister og stadig se fantastiske ud.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle