Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunst plakat Brooklyn Bridge New York

Kunst plakat der viser et skønt bymotiv med Brooklyn Bridge i New York. I flotte farvenuancer i brun, blå og grøn. Med broen i forgrunden og skyline knejsende bagved.

Et flot scenarie fra den kendte storby, der viser sig fra sin aktive og handlekraftige side med trafikken og den enorme mængde mennesker. Og som kontrast ses et grønt område hvor der er ro og rekreation.

Kunst plakater med motiver af storbyer er tidsløs kunst, der giver inspiration og fremdrift. Og tilfører dit hjem en klassisk stil, som aldrig bliver kedelig at studere.

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Brooklyn Bridge New York
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra New York med broen Brooklyn Bridge og livet ved havnekanten.
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

OBS – en plakat med kunst der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

I forbindelse med trykket af den her plakat, så er alle farver fremstillet med ægte pigmentfarve. Det fører til vildt flotte farver, der lyser med en stor styrke, og som giver skønne farveforløb imellem de forskellige farvetoner. Udover det så betyder det også et suverænt fokus, hvor skarpheden står helt klart med alle detaljerne. Til farverne er der tilsat stabilisatorer, da det giver et værn mod UV sollys og forlænger holdbarheden på pigmentfarverne.

Et tryk der er produceret på et godt premiumpapir, specielt udviklet til at reproducere kunstmotiver helt realistisk, så det kan være svært at se forskel i forhold til originalen. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret helt stift, og det buer eller bølger ikke som billigt posterpapir gør. Den fine struktur i papirets overfalde er med til at give det knivskarpe udtryk med utallige detaljer. Og så gør en mat overflade, at der er mulighed for at hænge plakaterne op i plakatlister, og stadigvæk få et flot indtryk.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle