Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunst plakat Brooklyn Bridge New York

Kunst plakat der viser et skønt bymotiv med Brooklyn Bridge i New York. I flotte farvenuancer i brun, blå og grøn. Med broen i forgrunden og skyline knejsende bagved.

Et flot scenarie fra den kendte storby, der viser sig fra sin aktive og handlekraftige side med trafikken og den enorme mængde mennesker. Og som kontrast ses et grønt område hvor der er ro og rekreation.

Kunst plakater med motiver af storbyer er tidsløs kunst, der giver inspiration og fremdrift. Og tilfører dit hjem en klassisk stil, som aldrig bliver kedelig at studere.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Brooklyn Bridge New York
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra New York med broen Brooklyn Bridge og livet ved havnekanten.
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Trykfarverne: Farver med ægte pigmenter
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

Ved trykningen af denne plakat bruges kun autentisk pigmentfarve, hvilket skaber strålende og intense farver med harmoniske overgange mellem de forskellige nuancer. Dette garanterer også en enestående skarphed, hvor enhver detalje er tydelig og præcis. Farverne er forstærket med stabilisatorer for at beskytte mod UV-stråler og øge pigmenternes holdbarhed.

Trykket er udført på førsteklasses papir, nøje valgt for dets evne til at genskabe kunstneriske motiver så tæt på originalen som muligt. Med en tykkelse på 200 g/m2 er papiret fast, undgående de bøjninger man ofte ser ved billigere varianter. Papirets detaljerede tekstur forstærker det præcise udtryk og de mange nuancer. Den matte finish betyder, at plakaterne kan hænges op med plakatlister og stadig ser imponerende ud.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle