Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunst plakat New York storby havn

En farverig kunst plakat med motiv af havneområdet på det sydlige Manhattan i New York på en dejlig dag i sensommeren, hvor buske og blomster står med et flot farvespil. I stærke grønne, brune og blå farvetoner.

Bymotivet viser en spændende bygning i center, og er omkranset af den grønne områder samt skyline i baggrunden. Med en stor detaljerigdom og farver i udtryksfulde kontraster. Og skygger der giver bygningerne et imponerende dybdeperspektiv.

Kunst plakater der har motiver med storbyer er skøn kunst på væggen i stuen. De løfter din boligindretning og understøtter et indtryk af international stemning med glæde og interaktion.

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York storby havn
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra New York med et havneområde på det sydlige Manhattan
Papir-vægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Trykfarverne: Pigmentbaseret blæk
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformatsprinter

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Ved print af plakaten er er anvendt farve som indeholder ægte farvepigmenter. Det giver dels utroligt flotte farver med en stor farvekraft og glidende farveovergange. Dels giver det en stor skarphed med detaljer der står helt skarpt og fint. Der et tilsat stabilisatorer til alle pigmenter for at opnå en beskyttelse mod UV lys og forlænge farverne holdbarhed til over 100 år.

Printet er lavet på et premiumpapir, der er specielt velegnet til at gengive kunst. Papirvægten er med 200 g/m2 fuldstændigt stabilt, så det ikke bølger eller laver buler som billigt poster-papir har tendens til. Yderligere gør den tætte papirstruktur at printet står fuldstændigt skarpt med flotte detaljer. Den matte overflade gør det muligt at hænge plakaten op mellem 2 plakatlister, og få et eksklusivt udtryk. Alt i alt et utroligt flot print, med utallige detaljer og dejlige farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle