Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunst plakat New York storby havn

En farverig kunst plakat med motiv af havneområdet på det sydlige Manhattan i New York på en dejlig dag i sensommeren, hvor buske og blomster står med et flot farvespil. I stærke grønne, brune og blå farvetoner.

Bymotivet viser en spændende bygning i center, og er omkranset af den grønne områder samt skyline i baggrunden. Med en stor detaljerigdom og farver i udtryksfulde kontraster. Og skygger der giver bygningerne et imponerende dybdeperspektiv.

Kunst plakater der har motiver med storbyer er skøn kunst på væggen i stuen. De løfter din boligindretning og understøtter et indtryk af international stemning med glæde og interaktion.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York storby havn
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra New York med et havneområde på det sydlige Manhattan
Papir-vægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Trykfarverne: Pigmentbaseret blæk
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformatsprinter

Under plakatens fremstillingsproces er farver med rene pigmenter blevet brugt. Disse sørger for enestående farver med dybde og sømløse overgange. Ydermere fremhæver det hver enkelt detalje med en markant skarphed. For at beskytte mod UV-skader og for at sikre langvarig farveintensitet er pigmenterne forstærket med stabilisatorer.

Plakaten er trykt på et kvalitetspapir designet specifikt til kunstgengivelse. Med en solid vægt på 200 g/m2 er papiret modstandsdygtigt over for krølning eller bukning, hvilket ofte ses med billigere papirkvaliteter. Den kompakte papirtekstur sikrer, at printet fremstår knivskarpt og detaljeret. Den matte finish muliggør ophængning af plakaten ved hjælp af to plakatlister, hvilket tilføjer et touch af luksus. Det endelige resultat er et imponerende print fyldt med detaljer og strålende farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle