Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunstplakat abstrakt

En kunstplakat med et abstrakt motiv som indeholder masser af fine detaljer i skønne pink, mørkerøde, lysegrønne og aquablå farvenuancer.

Det flotte design og farverne spil bliver forstærker af former, streger og elementer. Skabt i en fri og legende kunstverden, hvor der har været fokuseret på farvekontraster og detaljer.

Kunstplakater med abstrakte motiver er tidaktuel samtidskunst til væggen i stuen. De er altid er en god samtalestarter, omkring hvad motiverne forestiller og hvordan de tolkes.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materialet: Premium-papir med en ensartet struktur i topkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt I
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med et abstrakt motiv i flotte farver
Vægt på papir: 200 g/m2
Papirfinish: Mat
Farve til tryk: Printet med rigtig farvepigmenter
Printteknik: 12-farvet Gicleetryk på en kvalitets-printer til store formater

De abstrakte plakater printes med farver baseret på autentiske farvepigmenter. Dette sikrer en optimal udnyttelse af farvespektret, og resultatet er skarpe farveovergange, der fremhæver selv de fineste detaljer. Plakaterne giver dermed en oplevelse på niveau med originale kunstværker. For at bevare farverne, tilføres en farvestabilisator, der beskytter mod UV-stråler.

Grundlaget for hvert print er kvalitetspapir, som giver en livagtig gengivelse af farverne. Med en tykkelse på 200 g/m2 står papiret fast og modstår bøjning, i modsætning til mange billige posters. Dets jævne overflade optimerer printets præcision, og en mat finish sikrer minimal reflektion fra omgivende lys.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle