Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunstplakat abstrakt

En kunstplakat med et abstrakt motiv som indeholder masser af fine detaljer i skønne pink, mørkerøde, lysegrønne og aquablå farvenuancer.

Det flotte design og farverne spil bliver forstærker af former, streger og elementer. Skabt i en fri og legende kunstverden, hvor der har været fokuseret på farvekontraster og detaljer.

Kunstplakater med abstrakte motiver er tidaktuel samtidskunst til væggen i stuen. De er altid er en god samtalestarter, omkring hvad motiverne forestiller og hvordan de tolkes.

Gratis levering
Materialet: Premium-papir med en ensartet struktur i topkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Abstrakt I
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med et abstrakt motiv i flotte farver
Vægt på papir: 200 g/m2
Papirfinish: Mat
Farve til tryk: Printet med rigtig farvepigmenter
Printteknik: 12-farvet Gicleetryk på en kvalitets-printer til store formater

OBS – en abstrakt kunstplakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Print af de abstrakte plakater sker med farver, der er bygget op af rigtige farvepigmenter. Det betyder, at farverummet er størst muligt med et maksimalt farvespektrum. Og  giver farveovergang med fine nuancer der viser selv de mindste detaljer ultra skarpt. Plakaterne efterlader derfor samme flotte indtryk som de originale kunstværker. Pigmenterne får tilført farvestabilisator, da det beskytter mod UV sollys og sikrer farvernes holdbarhed.

Basis for alle tryk udgøres af et solidt papir i en rigtig god kvalitet. Resultatet er fint nuancerede farver med en naturtro gengivelse. Papirets vægt er med 200 g/m2 stabilt i enhver situation, og det vil ikke bue eller bøje som man ofte ser det med billige posters. Overfladestrukturen er fin og ensartet, hvilket forstærker printets skarphed og nøjagtighed. Og en mat overfladefinish gør, at der ikke er genskær fra lyskilder.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle