Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunstplakat blomster i naturen

Kunstplakat med kunstmotiv af farvestærke blomster i naturen. I fantastiske røde, lilla og grønne farver i mange forskellige nuancer.

Motivet med sommerblomster er betagende og indeholder flotte kontraster og effekter. Både hvor farverne står knivskarpt op til hinanden, og hvor de flyder fint samme og danner nye farvenuancer. Kombineret med mange varierende linjestreger.

Kunstplakater med motiver af sommerblomster i naturen er flot kunst, der giver farve på væggen i din bolig. De løfter stemningen og er en god kontrast til interiør i afdæmpede farver.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunstplakat printet på mat premium papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Blomster i naturen
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv med røde og lilla sommerblomster i naturen
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-glans: mat
Trykfarve: farve med ægte pigmenter
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

Ved fremstillingen af denne plakat benyttes udelukkende ægte pigmentfarve, hvilket resulterer i strålende, levende farver med smukke overgange mellem nuancerne. Dette sikrer også en uovertruffen skarphed, hvor hvert lille detalje fremstår tydeligt. For at beskytte og forlænge farvernes levetid er der indført stabilisatorer, som beskytter mod UV-stråling.

Dette tryk er lavet på kvalitetspapir, designet specifikt til nøjagtigt at gengive kunstværker, så de næsten er identiske med originalen. Med en tykkelse på 200 g/m2 forbliver papiret fast uden de uønskede bøjninger, man ofte ser med billigere plakater. Papirets fint teksturerede overflade bidrager til det klare udtryk med alle detaljerne i fokus. Den matte finish sikrer, at man kan ophænge plakaterne med plakatlister og stadig opnå et imponerende resultat.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle