Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunstplakat blomster i naturen

Kunstplakat med kunstmotiv af farvestærke blomster i naturen. I fantastiske røde, lilla og grønne farver i mange forskellige nuancer.

Motivet med sommerblomster er betagende og indeholder flotte kontraster og effekter. Både hvor farverne står knivskarpt op til hinanden, og hvor de flyder fint samme og danner nye farvenuancer. Kombineret med mange varierende linjestreger.

Kunstplakater med motiver af sommerblomster i naturen er flot kunst, der giver farve på væggen i din bolig. De løfter stemningen og er en god kontrast til interiør i afdæmpede farver.

Gratis levering
Materiale: kunstplakat printet på mat premium papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Blomster i naturen
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv med røde og lilla sommerblomster i naturen
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-glans: mat
Trykfarve: farve med ægte pigmenter
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

OBS – en kunstplakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

I forbindelse med trykket af den her plakat, så er alle farver fremstillet med ægte pigmentfarve. Det fører til vildt flotte farver, der lyser med en stor styrke, og som giver skønne farveforløb imellem de forskellige farvetoner. Udover det så betyder det også et suverænt fokus, hvor skarpheden står helt klart med alle detaljerne. Til farverne er der tilsat stabilisatorer, da det giver et værn mod UV sollys og forlænger holdbarheden på pigmentfarverne.

Et tryk der er produceret på et godt premiumpapir, specielt udviklet til at reproducere kunstmotiver helt realistisk, så det kan være svært at se forskel i forhold til originalen. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret helt stift, og det buer eller bølger ikke som billigt posterpapir gør. Den fine struktur i papirets overfalde er med til at give det knivskarpe udtryk med utallige detaljer. Og så gør en mat overflade, at der er mulighed for at hænge plakaterne op i plakatlister, og stadigvæk få et flot indtryk.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle