Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunstplakat blomster i solskin

Kunstplakat med motiv af farverige blomster i naturen på en solskinsdag. I dejlige røde, gule og grønne farvenuancer der skifter farve alt efter hvordan solens stråler rammer blomsternes blade.

De flotte røde og gule blomsters hoveder danner midtpunkt i scenariet. Mange fine detaljer hvor blomsternes blade er malet med tynde malestreger.

Kunstplakater med blomstermotiver er klassisk kunst der pynter på hjemmets vægge. De giver et tidsløst og positivt udtryk der aldrig bliver kedeligt at kigge på.

Gratis levering
Materiale: kunstplakat printet på mat premium papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: blomster i solskin
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med røde og gule blomster i solskin på en sommerdag
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-glans: mat
Tryk-farver: Pigmentbaserede farver
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

OBS – en kunstplakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Ved print af plakaten er er anvendt farve som indeholder ægte farvepigmenter. Det giver dels utroligt flotte farver med en stor farvekraft og glidende farveovergange. Dels giver det en stor skarphed med detaljer der står helt skarpt og fint. Der et tilsat stabilisatorer til alle pigmenter for at opnå en beskyttelse mod UV lys og forlænge farverne holdbarhed.

Printet er lavet på et premiumpapir, der er specielt velegnet til at gengive kunst. Papirvægten er med 200 g/m2 fuldstændigt stabilt, så det ikke bølger eller laver buler som billigt poster-papir har tendens til. Yderligere gør den tætte papirstruktur at printet står fuldstændigt skarpt med flotte detaljer. Den matte overflade gør det muligt at hænge plakaten op mellem 2 plakatlister, og få et eksklusivt udtryk. Alt i alt et utroligt flot print, med utallige detaljer og dejlige farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle