Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunstplakat Brooklyn Bridge

Kunstplakat med sensommermotiv af Brooklyn Bridge i New York. I dejlige blå, havgrønne og brune farver. Set fra Brooklyn siden med et vue ud over havnen og med skyline i baggrunden.

Et flot motiv med sommerens farvepragt i storbyen. Der viser både byens pulserende liv, hvor der hele tiden sker noget. Og som kontrast til naturen og havnekanten i forgrunden, der indbyder til afslapning og eftertænksomhed.

Kunstplakater med storbymotiver tilfører din boligindretning en international stil med vitalitet og energi. De passer perfekt på væggen i en moderne stue i den lyse skandinaviske boligstil.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunstplakat printet på mat premium papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Brooklyn Bridge
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv med Brooklyn Bridge i New York
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-glans: mat
Trykfarve: farve med ægte pigmenter
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

Under trykningen af denne plakat anvendes der udelukkende autentiske pigmentfarver. Dette skaber enestående farver, som fremstår klare og kraftige, med smukke overgange mellem de forskellige nuancer. Denne proces sikrer også en fremragende klarhed, hvor hver enkelt detalje træder tydeligt frem. For at styrke farvernes modstandskraft mod UV-stråler og forlænge deres holdbarhed, er der integreret stabilisatorer.

Dette tryk er baseret på høj-kvalitetspapir, særligt udvalgt for at gengive kunstneriske designs på den mest autentiske måde, hvilket gør det næsten umuligt at skelne fra originalen. Med en densitet på 200 g/m2, forbliver papiret robust og uden de typiske bøjninger man ser ved lavkvalitets posters. Papirets fine overfladetekstur fremhæver den præcise skarphed og alle nuancerne. Den matte finish muliggør, at plakaterne kan monteres i plakatlister, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle