Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunstplakat New York downtown kyst

En farvestrålende kunstplakat med et motiv fra havnekanten i New York på en varm sensommerdag, hvor vegetationen stadigvæk står flot og endnu ikke er begyndt at falme. I skønne grønne, orange og blå farvenuancer.

Motivet indeholder en interessant komposition, der viser én af storbyens små oaser på det sydligste Manhattan, med en del af skyline og dens pulserende liv som kontrast. Masser af fine detaljer og en flot dybdevirkning i bygningerne.

Kunstplakater med storbymotiver er velegnede som vægkunst, der komplementerer stilen i din indretning. Og skaber en international atmosfære med dynamik og bevægelse.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunstplakat trykt på mat premiumpapir med en finkornet struktur i overfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York downtown kyst
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra New York der viser havnefronten på det sydlige Manhattan
Papirvægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Trykfarver: Pigmentbaseret blæk
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformatsprinter

Ved fremstillingen af denne plakat er der benyttet farver rig på ægte pigmenter. Dette resulterer i en bemærkelsesværdig farvedybde med glidende overgange og skarpe, klare detaljer. For at sikre farvernes levetid og modstandsdygtighed overfor UV-stråling, er der tilsat stabilisatorer til pigmenterne.

Dette print er trykt på førsteklasses papir, optimalt til kunstgengivelser. Med en solid vægt på 200 g/m2 forhindres uønsket krølning eller bulning, som man ofte oplever med billigere papirtyper. Papirets fine tekstur bidrager til printets klare og detaljerede udseende. Takket være den matte finish kan plakaten nemt monteres mellem to plakatlister, hvilket yderligere forstærker det luksuriøse udtryk. Summa summarum, vi taler om et ekstraordinært print med rige detaljer og smukke farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle