Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunstplakat New York downtown kyst

En farvestrålende kunstplakat med et motiv fra havnekanten i New York på en varm sensommerdag, hvor vegetationen stadigvæk står flot og endnu ikke er begyndt at falme. I skønne grønne, orange og blå farvenuancer.

Motivet indeholder en interessant komposition, der viser én af storbyens små oaser på det sydligste Manhattan, med en del af skyline og dens pulserende liv som kontrast. Masser af fine detaljer og en flot dybdevirkning i bygningerne.

Kunstplakater med storbymotiver er velegnede som vægkunst, der komplementerer stilen i din indretning. Og skaber en international atmosfære med dynamik og bevægelse.

Gratis levering
Materiale: kunstplakat trykt på mat premiumpapir med en finkornet struktur i overfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York downtown kyst
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra New York der viser havnefronten på det sydlige Manhattan
Papirvægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Trykfarver: Pigmentbaseret blæk
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformatsprinter

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Ved print af plakaten er er anvendt farve som indeholder ægte farvepigmenter. Det giver dels utroligt flotte farver med en stor farvekraft og glidende farveovergange. Dels giver det en stor skarphed med detaljer der står helt skarpt og fint. Der et tilsat stabilisatorer til alle pigmenter for at opnå en beskyttelse mod UV lys og forlænge farverne holdbarhed til over 100 år.

Printet er lavet på et premiumpapir, der er specielt velegnet til at gengive kunst. Papirvægten er med 200 g/m2 fuldstændigt stabilt, så det ikke bølger eller laver buler som billigt poster-papir har tendens til. Yderligere gør den tætte papirstruktur at printet står fuldstændigt skarpt med flotte detaljer. Den matte overflade gør det muligt at hænge plakaten op mellem 2 plakatlister, og få et eksklusivt udtryk. Alt i alt et utroligt flot print, med utallige detaljer og dejlige farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle