Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Kunstplakat New York havnekant

Abstrakt kunstplakat med et storbysmotiv der viser New York og den sydlige havnekaj nederst på Manhattan en varm dag i slutningen af sommeren. Træerne, buskene og blomsterne har stadigvæk en stor farvekraft.

Et storbymotiv der gengiver bygninger og færgelejer langs havnekanten, med skyline der hæver sig imponerende i horisonten med en god dybde i perspektivet. Masser af skønne farver og med utallige fine skitserede malestreger og former.

Kunstplakater med smukke motiver af storbyer er udtryksfuld og moderne dekoration af væggene i din stue. De komplementerer indretningsstilen og sætter grundtonen i den stemning du gerne vil skabe.

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York havnekant
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra Manhattan hvor der er vist havnekajen i den sydlige del.
Papirvægt: 200 g/m2
Papiroverflade: mat
Trykfarverne: Pigmentbaseret blæk
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

OBS – en kunstplakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Ved print af plakaten er er anvendt farve som indeholder ægte farvepigmenter. Det giver dels utroligt flotte farver med en stor farvekraft og glidende farveovergange. Dels giver det en stor skarphed med detaljer der står helt skarpt og fint. Der et tilsat stabilisatorer til alle pigmenter for at opnå en beskyttelse mod UV lys og forlænge farverne holdbarhed.

Printet er lavet på et premiumpapir, der er specielt velegnet til at gengive kunst. Papirvægten er med 200 g/m2 fuldstændigt stabilt, så det ikke bølger eller laver buler som billigt poster-papir har tendens til. Yderligere gør den tætte papirstruktur at printet står fuldstændigt skarpt med flotte detaljer. Den matte overflade gør det muligt at hænge plakaten op mellem 2 plakatlister, og få et eksklusivt udtryk. Alt i alt et utroligt flot print, med utallige detaljer og dejlige farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle