Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Kunstplakat New York havnekant

Abstrakt kunstplakat med et storbysmotiv der viser New York og den sydlige havnekaj nederst på Manhattan en varm dag i slutningen af sommeren. Træerne, buskene og blomsterne har stadigvæk en stor farvekraft.

Et storbymotiv der gengiver bygninger og færgelejer langs havnekanten, med skyline der hæver sig imponerende i horisonten med en god dybde i perspektivet. Masser af skønne farver og med utallige fine skitserede malestreger og former.

Kunstplakater med smukke motiver af storbyer er udtryksfuld og moderne dekoration af væggene i din stue. De komplementerer indretningsstilen og sætter grundtonen i den stemning du gerne vil skabe.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: kunst plakat printet på mat premium-papir med en finkornet struktur i papiroverfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York havnekant
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra Manhattan hvor der er vist havnekajen i den sydlige del.
Papirvægt: 200 g/m2
Papiroverflade: mat
Trykfarverne: Pigmentbaseret blæk
Tryk: Professionel 12-farvet Giclee storformats-printer

Ved plakatens fremstilling er der benyttet farver med autentiske pigmenter. Dette resulterer i farver af enestående skønhed med intens farvedybde og harmoniske overgange. Det sikrer også en imponerende skarphed, hvor hver detalje træder tydeligt frem. For at beskytte mod UV-stråler og sikre en længere holdbarhed af farverne er der integreret stabilisatorer i pigmenterne.

Dette print er udført på kvalitetspapir, optimalt til gengivelse af kunstneriske værker. Med en tyngde på 200 g/m2 er papiret robust, fri for de buer eller folder som man ofte ser ved billigere papirtyper. Papirets fine struktur bidrager til at hver en detalje i printet kommer til sin ret. Den matte finish tillader, at plakaten kan ophænges mellem to plakatlister, hvilket giver et luksuriøst look. Overordnet set leverer det et print af høj kvalitet, rig på detaljer og i smukke farver.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle