Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Lille farverigt maleri Elsk I

Lille farverigt maleri i flotte vinrøde, lyserøde, solgule, lysegrønne og blå farvenuancer.

En varieret billed-komposition der indeholder en masse spændende forskellige farvetoner og små fine detaljer. Kombineret med retningsgivende streger og former i sorte og hvide farver. Samlet er resultatet en integreret enhed, hvor motivet automatisk tiltrækker sig opmærksomhed.

Små farverige malerier i klassiske abstrakte designs er perfekte at bruge i indretningen. På grund af størrelser er de anvendelige næste overalt i boligen. Både på vægge med lidt plads, eller på kommoder, borde, skabe og reoler. De små malerier har en stor fleksibilitet, og de kan uden problemer byttes rundt, hvis der skal ske lidt nyt i indretningen.

1.199,00 DKK

På lager

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri levering
Klar til at hænge op
Produkt: Maling i akryl lagt på lærred i bomulds/hør – sat på blindramme
Størrelse: 40×40 cm
Titel: Elsk I
Kunstner: MicLфn
Motiv: Håndmalet, unikt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredskvalitet: 35% hør og 65% bomuld
Lærredsstyrke: 420 g/m2
Finish overflade: 2 lag lak på toppen, værn mod UV-lys
Blindrammelister: Europæisk fingertappet fyrretræ med FSC certifikat
Blindrammedybde: 20 mm
Kanter: Malet med design på kant, lærredet viklet om kant
Kvalitet akrylmaling: Kunstnerkvalitet, fra topproducenter

Farverigt lille maleri i skønne farver i et tidsløst abstrakt design.

Ved produktion af maleriet er der indsat masser af akrylmaling, der er lag på i tynde lag med transparente farver. Det giver et maleri, der indeholder masser af dybde, da de underliggende lag med andre farvenuancer og varierende elementer skimter igennem. Farverne har en utrolig stor intensitet.

Min produktionsproces har taget lang tid. Den består af 6-7 adskilte trin, hvor hvert enkelt lag er blevet tilføjet med farvetoner, linjer og former, hvorefter det har fået lov at tørre inden jeg er gået videre med næste lag. Der er anvendt forskellige former for maleværktøjer igennem processen.

Maleriet består af solide kunstmaterialer i den bedste kvalitet. Det er kombinationen af dem, der giver de fantastiske farver. Lærredet er bomstærkt og kommer fra en italiensk topleverandør. Der er tale om et hør-/bomuldsmix, hvilket er helt perfekt, da det kombinerer de gode egenskaber fra begge. Blindrammen af fingertappet fyrretræ kommer fra tyske skove og er FSC-certificeret. Akrylmaling og medier er fra de bedste leverandører, som alle anvender et højt indhold af ægte farvepigmenter i deres produkter.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle