Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Natur plakat fra Vesterhavet

En natur plakat fra Vesterhavet med et strandscenarie hvor bølgerne slår hårdt ind over stranden og vinden river i vegetationen og stråtagene. Det tørre sand på stranden bliver kastet frem og tilbage, og danner en lav sandstorm, der fyger henover overfladen.

Motivet på strandplakaten gengiver den efterårsagtige atmosfære med havets og bølgernes våde dråber som hænger i luften, og den lavtstående sol der lejlighedsvis kigger gennem de grå skyer. Et dramatisk og varieret udtryk med flotte naturfarver og spændende detaljer.

Natur plakater med strandmotiver er stilfuld samtidskunst, med naturfarver som akkompagnerer de moderne møbler og boligtekstiler i afdæmpede farvetoner perfekt.

Gratis levering
Materialet: Mat premiumpapir med en glat struktur i papir-overfladen
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Natur Vesterhavet
Kunstneren: MicLфn
Kunstmotivet: Et enestående motiv fra stranden i Gl. Skagen
Papirvægten: 200 g/m2
Papirfinishen: mat
Farve til tryk: print-farve med rigtig pigmentfarve
Trykteknik: Professionelt 12 farvet Gicleeprint på en storformats-printer

OBS – en plakat med et unikt landskab der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer en lang levetid.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle