Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Natur plakat fyrtårn på Vestkysten

Natur plakat med et skønt landskabsmotiv. Det viser Rubjerg Knude fyrtårn på Vestkysten på en flot sommerdag, lige inden det skal flyttes længere ind i landet på grund af nedstyrtningsfare.

Et forfriskende sommermotiv hvor solens stråler rammer havet, fyret, himmelen, kysten og sanddynerne, og skaber flotte effekter og farver. De mange fremmødte par og familier nyder naturen og solens stråler på den skønne dag.

Natur plakater med motiver der viser landskaber er klassisk kunst, som aldrig går af mode. Plakaterne er et godt match til moderne stuer, hvor det komplementerer de andre farver i boligtekstilerne. Og så spreder de en frisk og afslappende stemning.

Gratis levering
Materiale: Mat finstruktureret papir i premium kvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Fyrtårn på Vestkysten
Kunstner: MicLфn
Motiv: Enestående motiv med Rubjerg Knude fyr på en varm sommerdag
Papir-vægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Farve: trykfarver med rigtig pigmentfarve
Print: storformats-printer med Giclee-tryk i 12 farver

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer en lang levetid.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle