Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Natur plakat fyrtårn på Vestkysten

Natur plakat med et skønt landskabsmotiv. Det viser Rubjerg Knude fyrtårn på Vestkysten på en flot sommerdag, lige inden det skal flyttes længere ind i landet på grund af nedstyrtningsfare.

Et forfriskende sommermotiv hvor solens stråler rammer havet, fyret, himmelen, kysten og sanddynerne, og skaber flotte effekter og farver. De mange fremmødte par og familier nyder naturen og solens stråler på den skønne dag.

Natur plakater med motiver der viser landskaber er klassisk kunst, som aldrig går af mode. Plakaterne er et godt match til moderne stuer, hvor det komplementerer de andre farver i boligtekstilerne. Og så spreder de en frisk og afslappende stemning.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat finstruktureret papir i premium kvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Fyrtårn på Vestkysten
Kunstner: MicLфn
Motiv: Enestående motiv med Rubjerg Knude fyr på en varm sommerdag
Papir-vægt: 200 g/m2
Papir-overflade: mat
Farve: trykfarver med rigtig pigmentfarve
Print: storformats-printer med Giclee-tryk i 12 farver

Plakaterne bliver trykt ved hjælp af ægte pigmentfarver. Disse farver fremviser intensitet i et maksimalt farvespektrum. Dette skaber en kontinuerlig farveovergang, hvor nuancerne smelter harmonisk sammen, og understreges af skarpe linjer og detaljer. I helhed ligner gengivelsen næsten det oprindelige billede. Pigmenterne indeholder desuden stabiliserende egenskaber, som skærmer mod UV-stråler, hvilket sikrer en langvarig holdbarhed.

Printets grundlag er kvalitetspapir af høj standard, som formår at vise kunstværker med en utrolig nøjagtighed, hvilket gør det svært at differentiere fra det ægte kunst. Med en vægt på 200 g/m2, er papiret stabilt og undgår de bølger man typisk finder i tyndere, økonomisk papir. Overfladens finish er glat takket være ensartede naturfibre, hvilket fremhæver printets skarphed og klarhed. Den matte tekstur sikrer desuden, at der ikke er refleksion fra sollys eller andre lyskilder, hvilket muliggør ophængning af plakaten med lister øverst og nederst uden behov for et forudgående glaslag.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle