Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

New York plakat gule taxier

New York kunst plakat med et flot storby-scenarie foran Central Station. Plakaten indfanger sjælen af storbyen og det travle gadeliv, med de gule taxier der er overalt. De er en vigtig del af transporten, og er en forudsætning for, at indbyggere og turister kan komme frem og tilbage.

Bymotivet gengiver den hektiske atmosfære som er i en storby, hvor der altid sker et eller andet hele tiden, og aldrig er helt stille. Folk har fart på og er på vej til arbejde, hjem til familien, til sport, til en teaterforestilling eller andre af de uendeligt mange muligheder som storbyen tilbyder.

New York plakater med de gule taxier er nok ét af de mest kendte motiver. De viser byens kosmopolitiske side og skaber en afslappende atmosfære i stuerne på hjemmets vægge.

Gratis levering
Basismateriale: fint struktureret premium-papir
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York gule taxier
Kunstner: MicLфn
Kunst-motiv: Et unikt motiv fra Central Station i New York
Papirvægt: 200 g/m2
Papirfinish: mat overflade
Trykfarver: farve med ægte pigmenter
Garanti: farve som holder sin farvekraft i mindst 100 år
Printteknik: Professionelt 12 farvet Gicleetryk på en kvalitets-printer til store formater

OBS – en plakat med en storby motiv som kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Tryk af kunstplakaterne sker med farvetoner som indeholder rigtige pigmenter. Farverne har derfor en stor variation i det størst mulige farvespektrum. Effekten er imponerende med flydende farveovergange der glider flot ind i hinanden, og former samt linjer som står knivskarpt. Plakaterne ligner derfor til forveksling de originale kunstværk. Farvepigmenterne bliver tilsat farvestabilisatorer, der er et værn mod UV-sollys og samtidigt sikrer en levetid på mindst 100 år.

Grundlaget for printene er et stabilt papir i premium-kvalitet. Der giver farverne optimale muligheder for at printe sig med de helt korrekte farvenuancer. Papirvægten på 200 g/m2 gør at stabiliteten er perfekt, og papiret derfor ikke buler eller bøjer, som det ofte sker med billige posters, der er trykt på et tyndt papir. En papirfinish med en finstruktureret og jævn overflade, som yderligere fremmer et flot print med perfekt skarphed og klarhed. Med den matte papiroverflade er det muligt at montere plakaten i plakatlister øverst og nederst og få et flot resultat.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle