Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

New York plakat gule taxier

New York kunst plakat med et flot storby-scenarie foran Central Station. Plakaten indfanger sjælen af storbyen og det travle gadeliv, med de gule taxier der er overalt. De er en vigtig del af transporten, og er en forudsætning for, at indbyggere og turister kan komme frem og tilbage.

Bymotivet gengiver den hektiske atmosfære som er i en storby, hvor der altid sker et eller andet hele tiden, og aldrig er helt stille. Folk har fart på og er på vej til arbejde, hjem til familien, til sport, til en teaterforestilling eller andre af de uendeligt mange muligheder som storbyen tilbyder.

New York plakater med de gule taxier er nok ét af de mest kendte motiver. De viser byens kosmopolitiske side og skaber en afslappende atmosfære i stuerne på hjemmets vægge.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Basismateriale: fint struktureret premium-papir
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York gule taxier
Kunstner: MicLфn
Kunst-motiv: Et unikt motiv fra Central Station i New York
Papirvægt: 200 g/m2
Papirfinish: mat overflade
Trykfarver: farve med ægte pigmenter
Printteknik: Professionelt 12 farvet Gicleetryk på en kvalitets-printer til store formater

Kunstplakaterne bliver trykt med farver baseret på ægte pigmenter, hvilket giver dem et bredt og dynamisk farvespektrum. Resultatet er levende farveovergange, hvor figurer og linjer præsenteres med imponerende præcision. Plakaterne matcher derfor æstetisk de autentiske kunstværker. For at beskytte mod UV-stråling og garantere farvernes holdbarhed tilsættes pigmenterne farvestabilisatorer.

Printene er baseret på robust papir af topkvalitet, hvilket sikrer at farverne gengives præcist og autentisk. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret modstandsdygtigt og forhindrer bøjning, noget der ofte ses ved tyndere og billigere posters. Dens fintstrukturerede og ensartede finish understøtter en fremragende printkvalitet, som sikrer knivskarphed. Den matte finish på papiret gør det nemt at sætte plakaten i lister både øverst og nederst for et elegant look.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle