Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

New York plakat Times Square aften

En moderne byplakat med et storslået indblik i livet på Times Square i New York. Med et øjebliksbillede af den store menneskemængde der er omkranset af de høje bygninger, og som bliver oplyst af de farverige reklameskilte.

Motivet på plakaten viser den dynamiske storby, hvor tingene aldrig står stille og livets puls altid er mærkbar. Menneskene på gaden snakker, fotograferer, laver selfies og hygger sig, mens de næsten bliver blændet af neonreklamernes kraftige skær i flotte farver. Der er masser af spændende detaljer at dykke ned i.

New York byplakater der viser aftenstemningen på Times Square er tidssvarende kunst, der viser samhørighed og global rummelighed. Og med de skønne farver er de en flot kontrast til møbler og vægge i afdæmpede nuancer.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York Times Square aften
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Unikt motiv med et blik ud over Times Square i New York en varm aften
Papir-vægt: 200 g/m2
Papirsfinish: mat
Farve til tryk: Trykfarve med ægte pigment
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee-storformatsprinter

Plakaterne printes ved hjælp af ægte farvepigment, hvilket resulterer i imponerende farveintensitet og mætning. Dette sikrer en glidende overgang mellem nuancerne og gør, at alle linjer, detaljer og former fremstår krystalklare. Farverne er yderligere forstærket med stabilisatorer for at øge holdbarheden og beskytte mod UV-stråler, hvilket sikrer en forlænget levetid.

Plakatens fundament er kraftigt kvalitetspapir, specielt designet til at gengive kunstværker på en måde, der næsten svarer til det originale værk. Med en papirtykkelse på 200 g/m2 undgås bøjninger og bølger, som man ofte ser ved lavkvalitets plakater. Den glatte overflade, fremstillet af fine fibre, forstærker både farvernes brillans og de mindste detaljer. Takket være den matte finish undgår plakaten refleksioner, hvilket betyder, at de kan hænges i lister både øverst og nederst uden behov for beskyttelsesglas.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle