Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

New York plakat Times Square aften

En moderne byplakat med et storslået indblik i livet på Times Square i New York. Med et øjebliksbillede af den store menneskemængde der er omkranset af de høje bygninger, og som bliver oplyst af de farverige reklameskilte.

Motivet på plakaten viser den dynamiske storby, hvor tingene aldrig står stille og livets puls altid er mærkbar. Menneskene på gaden snakker, fotograferer, laver selfies og hygger sig, mens de næsten bliver blændet af neonreklamernes kraftige skær i flotte farver. Der er masser af spændende detaljer at dykke ned i.

New York byplakater der viser aftenstemningen på Times Square er tidssvarende kunst, der viser samhørighed og global rummelighed. Og med de skønne farver er de en flot kontrast til møbler og vægge i afdæmpede nuancer.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York Times Square aften
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: Unikt motiv med et blik ud over Times Square i New York en varm aften
Papir-vægt: 200 g/m2
Papirsfinish: mat
Farve til tryk: Trykfarve med ægte pigment
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee-storformatsprinter

OBS – en plakat med et unikt New York motiv der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Printning af alle plakater sker med farve, der indeholder rigtig farvepigment. Det betyder at farverne bliver virkelig flotte med en stor farvestyrke og farvemæthed, hvor farveforløb mellem de forskellige nuancer sker fuldstændigt flydende. Samtidig har det den betydning at detaljerne, linjerne og formerne står fuldstændigt skarpt. For at sikre farvernes holdbarhed og mod UV-lys er der tilsat stabilisator-effekter til alle farver. Det garanterer en lang levetid.

Som grundlag for plakaten er der anvendt et solidt premium-papir, som er særligt fremstillet til at vise motiver med kunst helt naturtro, hvor det kan være svært at skelne sammenlignet med originalen. Vægten på 200 g/m2 giver et stabilt papir uden buer eller bølger, hvilket ofte er tilfældet med billige posters. Papiroverfladen er lavet af fine og glatte fibre, der er med til at fremhæve farver og detaljer. En mat overflade gør at art printene ikke har genskin, hvilket giver mulighed for at montere dem uden glas i plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle