Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat Brooklyn Bridge

Plakat med et scenarie fra Brooklyn Bridge i New York. Det gengiver et travlt og kaotisk billede af broens aktiviteter og livet omkring. Snapshottet er taget på en halvvarm dag i det begyndende efterår, hvor træernes blade endnu ikke har skiftet farver.

Et skønt motiv fra storbyen. Hvor turisterne søger efter de bedste vinkler hvor de kan stoppe op og tage perfekte feriefotos og selfies. Med stressede new yorkere indimellem, som skynder sig videre på vejen hjem efter en travl dag på jobbet.

Plakater med Brooklyn Bridge er klassiske New York motiver. Næste alle kender og sætter pris på den flotte bro og de dejlige omgivelser. Og de er et godt blikfang på væggen i stuen.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Basismaterialer: premium-papir, finstruktureret
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Brooklyn Bridge New York
Kunstner: MicLфn
Kunstdesign: Enestående motiv fra Brooklyn Bridge i New York
Papir-vægt: 200 g/m2
Papir overfladefinish: mat
Tryk-farve: farve med ægte pigmenter
Printteknik: Professionelt 12-farvet Gicleetryk på en printer til gengivelse af kunst

Plakaterne trykkes med farver baseret på rene farvepigmenter, sikrende en imponerende farveintensitet med krystalklare nuancer. De præsenterer både flydende farveovergange og præcise linjer, hvilket genspejler kunstværkernes ægte udtryk. For at beskytte farverne mod sollys og garantere for deres holdbarhed, tilføjes en farvestabilisator, så de forbliver intense over tid.

Vi benytter kvalitetspapir som fundament for printene, da det præcist afspejler farver, linjer og strukturer. Dette sikrer præcise farveskygger og detaljens nuancer. Med en vægt på 200 g/m2, opnår papiret en stærk stabilitet, hvilket forhindrer eventuelle buler eller deformeringer - et problem ofte associeret med lavere kvalitetspapir. Papirets ensartede struktur fremmer den optimale visuelle præsentation, mens den matte finish sikrer, at plakaten ikke reflekterer lys.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle