Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat Brooklyn Bridge

Plakat med et scenarie fra Brooklyn Bridge i New York. Det gengiver et travlt og kaotisk billede af broens aktiviteter og livet omkring. Snapshottet er taget på en halvvarm dag i det begyndende efterår, hvor træernes blade endnu ikke har skiftet farver.

Et skønt motiv fra storbyen. Hvor turisterne søger efter de bedste vinkler hvor de kan stoppe op og tage perfekte feriefotos og selfies. Med stressede new yorkere indimellem, som skynder sig videre på vejen hjem efter en travl dag på jobbet.

Plakater med Brooklyn Bridge er klassiske New York motiver. Næste alle kender og sætter pris på den flotte bro og de dejlige omgivelser. Og de er et godt blikfang på væggen i stuen.

Gratis fragt
Basismaterialer: premium-papir, finstruktureret
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Brooklyn Bridge New York
Kunstner: MicLфn
Kunstdesign: Enestående motiv fra Brooklyn Bridge i New York
Papir-vægt: 200 g/m2
Papir overfladefinish: mat
Tryk-farve: farve med ægte pigmenter
Printteknik: Professionelt 12-farvet Gicleetryk på en printer til gengivelse af kunst

OBS – en plakat med et storbymotiv som kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle