Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat natur Rubjerg Knude fyr

En natur plakat med et tidsaktuelt motiv af et landskabs-scenarie fra Rubjerg Knude fyr. Dagen inden fyret skal flyttes 70 meter længere ind i landet, fordi der er risiko for at det styrter i havet, hvis det ikke bliver flyttet.

Motivet på landskabsplakaten indfanger det sommerlige stemning omkring fyret på en dejlig dag, hvor solens stråler varmer og laver flotte skyggevirkninger i sandet. Nysgerrige besøgende kæmper sig op af de mange trapper for i udsigtstårnet at nyde den fantastiske udsigt.

Natur plakater der viser kyst, himmel, hav og sanddyner er flot tidssvarende samtidskunst, som med de skønne farver er perfekte på væggene i stuen. Og fuldender en moderne indretning af boligen.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Rubjerg Knude fyr
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: motivet med fyret ved Rubjerg Knude er unikt
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-finish: mat
Farver til trykket: printfarve med ægte pigment
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee storformats-printer

Plakaterne trykkes ved hjælp af autentiske pigmentfarver, der fremviser stærke farvetoner i det mest omfattende farvespektrum. Dette resulterer i en glidende farveovergang, hvor forskellige nuancer fletter sig ubesværet sammen, komplementeret af knivskarpe linjer og detaljer. Overordnet matcher gengivelsen næsten det autentiske motiv. For at sikre farvernes levetid er pigmenterne forstærket med UV-beskyttelse.

Grundlaget for disse prints er et solidt premium papir, der gør det næsten umuligt at skelne fra et ægte kunstværk i dens realistiske gengivelse. Med en vægt på 200 g/m2 er papiret stabilt og undgår den bølgning, man ofte forbinder med tyndere, billigere posterpapir. Takket være de ensartede naturfibre har papiret en glat finish, som forstærker både klarhed og skarphed i printet. Den matte overflade forhindrer desuden reflektioner fra både sollys og andre lyskilder. Dette gør, at plakaten kan hænges op med plakatlister øverst og nederst uden behov for et beskyttende glaslag.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle