Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat natur Rubjerg Knude fyr

En natur plakat med et tidsaktuelt motiv af et landskabs-scenarie fra Rubjerg Knude fyr. Dagen inden fyret skal flyttes 70 meter længere ind i landet, fordi der er risiko for at det styrter i havet, hvis det ikke bliver flyttet.

Motivet på landskabsplakaten indfanger det sommerlige stemning omkring fyret på en dejlig dag, hvor solens stråler varmer og laver flotte skyggevirkninger i sandet. Nysgerrige besøgende kæmper sig op af de mange trapper for i udsigtstårnet at nyde den fantastiske udsigt.

Natur plakater der viser kyst, himmel, hav og sanddyner er flot tidssvarende samtidskunst, som med de skønne farver er perfekte på væggene i stuen. Og fuldender en moderne indretning af boligen.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en jævn struktur i papirets overflade
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: Rubjerg Knude fyr
Kunstner: MicLфn
Kunstmotiv: motivet med fyret ved Rubjerg Knude er unikt
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-finish: mat
Farver til trykket: printfarve med ægte pigment
Tryk: Professionel 12 farvet Giclee storformats-printer

OBS – en plakat med et unikt landskabsmotiv der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer en lang levetid.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle