Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat New York City gul taxi

Plakat med et flot New York scenarie som formår at indfange den levende stemning med gul taxi holdende foran Central Station. Ventende på travle rejsende der skal hurtigt videre ud i storbyen og dens pulserende liv.

Det dejlige bymotiv har de gule taxi som midtpunkt, med farverne som lyser op på baggrund af bygningens mere afdæmpede farvetoner. Folkene på fortorvet haster hurtigt videre til næste oplevelse.

Plakater med New York, som viser indbyggerne i deres hverdag og turisterne i deres nysgerrige søgen efter nye eventyr, er flot aktuel samtidskunst. Som ser vidunderligt ud på væggen i stuen, og de er en god kontrast til interiøret i boligen.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materialet: papir med en tæt struktur i premium kvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York City gul taxi
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra storbyen New Yorks gadeliv
Vægt på papiret: 200 g/m2
Papiroverfladefinish: Mat
Farve til tryk: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknik: 12-farvet Giclee-tryk på en kvalitetsprinter til store formater

Kunstplakaternes tryk realiseres med farvenuancer, der stammer fra ægte pigmenter. Dette giver dem et dybt og mangfoldigt farvespektrum. Resultatet er betagende, med smidige farveskift der harmonisk smelter sammen, og skarpt definerede figurer og linjer. Plakaterne fremstår således som tro kopier af de originale kunstværker. For at beskytte mod UV-lys og forlænge farvernes varighed tilsættes der farvestabilisatorer.

Printenes fundament er kvalitetspapir, som sikrer en stabil og førsteklasses baggrund for farverne. Dette giver mulighed for nøjagtige farvegengivelser. Med en papirtykkelse på 200 g/m2 er der sikret en fast struktur, der undgår de bøjninger, som er kendt fra tyndere, billigere posters. Papirets fine og glatte finish fremhæver et imponerende print med klar skarphed. Den matte overflade gør det også nemt at placere plakaten i rammer både øverst og nederst, hvilket resulterer i en æstetisk præsentation

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle