Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York City gul taxi

Plakat med et flot New York scenarie som formår at indfange den levende stemning med gul taxi holdende foran Central Station. Ventende på travle rejsende der skal hurtigt videre ud i storbyen og dens pulserende liv.

Det dejlige bymotiv har de gule taxi som midtpunkt, med farverne som lyser op på baggrund af bygningens mere afdæmpede farvetoner. Folkene på fortorvet haster hurtigt videre til næste oplevelse.

Plakater med New York, som viser indbyggerne i deres hverdag og turisterne i deres nysgerrige søgen efter nye eventyr, er flot aktuel samtidskunst. Som ser vidunderligt ud på væggen i stuen, og de er en god kontrast til interiøret i boligen.

Gratis levering
Materialet: papir med en tæt struktur i premium kvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York City gul taxi
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra storbyen New Yorks gadeliv
Vægt på papiret: 200 g/m2
Papiroverfladefinish: Mat
Farve til tryk: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknik: 12-farvet Giclee-tryk på en kvalitetsprinter til store formater

OBS – en New York plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Tryk af kunstplakaterne sker med farvetoner som indeholder rigtige pigmenter. Farverne har derfor en stor variation i det størst mulige farvespektrum. Effekten er imponerende med flydende farveovergange der glider flot ind i hinanden, og former samt linjer som står knivskarpt. Plakaterne ligner derfor til forveksling de originale kunstværk. Farvepigmenterne bliver tilsat farvestabilisatorer, der er et værn mod UV-sollys og samtidigt sikrer en lang levetid.

Grundlaget for printene er et stabilt papir i premium-kvalitet. Der giver farverne optimale muligheder for at printe sig med de helt korrekte farvenuancer. Papirvægten på 200 g/m2 gør at stabiliteten er perfekt, og papiret derfor ikke buler eller bøjer, som det ofte sker med billige posters, der er trykt på et tyndt papir. En papirfinish med en finstruktureret og jævn overflade, som yderligere fremmer et flot print med perfekt skarphed og klarhed. Med den matte papiroverflade er det muligt at montere plakaten i plakatlister øverst og nederst og få et flot resultat.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle