Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat New York High Line Park

Plakat der viser New York's gader fra High Line Park. Fra en position på højbanen lidt over gadeniveau, hvor der er et flot udsyn til gadens liv samt de spændende bygninger med grafitti og farver.

Motivet indfanger gadens hektiske stemning med mennesker undervejs til fods og i deres biler. Solens stråler belyser scenariet og kaster skygger fra de massive bygninger. I et skønt farvespil med masser af variation og betagende detaljer.

Plakater fra New York der gengiver byens liv set fra High Line Park er farverig og spændende kunst. De passer perfekt ind i skandinaviske stuer, som er holdt i lyse farver på væggene og med afdæmpede farver på møbler og boligtekstiler.

499,00 DKK1.399,00 DKK

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat fin-struktureret papir i premiumkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York High Line Park
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra New Yorks gader
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-finish: Mat overflade
Trykfarver: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknikken: 12-farvet Gicleeprint på en storformats-printer

Kunstplakaterne trykkes med farver baseret på autentiske pigmenter, hvilket resulterer i en bred vifte af nuancer inden for et omfattende farvespektrum. Resultatet er forbløffende med bløde farveskift, der harmonisk integrerer med hinanden, og skarpe konturer og former. Plakaterne kan næsten forveksles med de ægte kunstværker. For at beskytte mod UV-lys og garantere farvernes langvarighed tilføjes farvestabilisatorer.

Som grundlag for printene anvendes et kvalitetspapir med høj stabilitet. Dette giver ideelle betingelser for nøjagtig farvegengivelse. Med en vægt på 200 g/m2 undgår papiret nemt at bue eller bøje, i modsætning til mange billige posters trykt på tyndere papir. Dets jævne og detaljerede finish sikrer et flot print med skarp nøjagtighed. Den matte tekstur på papiret gør det ideelt til at fastgøre plakaten med lister både øverst og nederst for en æstetisk fremvisning.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle