Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York High Line Park

Plakat der viser New York's gader fra High Line Park. Fra en position på højbanen lidt over gadeniveau, hvor der er et flot udsyn til gadens liv samt de spændende bygninger med grafitti og farver.

Motivet indfanger gadens hektiske stemning med mennesker undervejs til fods og i deres biler. Solens stråler belyser scenariet og kaster skygger fra de massive bygninger. I et skønt farvespil med masser af variation og betagende detaljer.

Plakater fra New York der gengiver byens liv set fra High Line Park er farverig og spændende kunst. De passer perfekt ind i skandinaviske stuer, som er holdt i lyse farver på væggene og med afdæmpede farver på møbler og boligtekstiler.

Gratis levering
Materiale: Mat fin-struktureret papir i premiumkvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York High Line Park
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt motiv fra New Yorks gader
Papirvægt: 200 g/m2
Papir-finish: Mat overflade
Trykfarver: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknikken: 12-farvet Gicleeprint på en storformats-printer

OBS – en New York plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Tryk af kunstplakaterne sker med farvetoner som indeholder rigtige pigmenter. Farverne har derfor en stor variation i det størst mulige farvespektrum. Effekten er imponerende med flydende farveovergange der glider flot ind i hinanden, og former samt linjer som står knivskarpt. Plakaterne ligner derfor til forveksling de originale kunstværk. Farvepigmenterne bliver tilsat farvestabilisatorer, der er et værn mod UV-sollys og samtidigt sikrer en lang levetid.

Grundlaget for printene er et stabilt papir i premium-kvalitet. Der giver farverne optimale muligheder for at printe sig med de helt korrekte farvenuancer. Papirvægten på 200 g/m2 gør at stabiliteten er perfekt, og papiret derfor ikke buler eller bøjer, som det ofte sker med billige posters, der er trykt på et tyndt papir. En papirfinish med en finstruktureret og jævn overflade, som yderligere fremmer et flot print med perfekt skarphed og klarhed. Med den matte papiroverflade er det muligt at montere plakaten i plakatlister øverst og nederst og få et flot resultat.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle