Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat New York skyline om natten

Plakat med storbymotiv af skyline i New York om natten, set fra toppen af Rockefeller Tower. I lysende farver der stråler på den mørke baggrund.

Designet med det massive bygninger som strækker sig mod nattehimlen indeholder flotte farvetoner og effekter. Med en visualisering der viser byen som aldrig sover, i form af masser af oplyste vinduer og reklameskiltenes stærke farvekontraster.

Plakater med malede motiver af New York skyline er tidsaktuel kunst, som tilfører væggene i hjemmet en international stemning. Samtidig er kontrasterne mellem designets lyse og mørke farver et godt supplement til den lyse skandinaviske indretningsstil.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en finfibret struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York skyline om natten
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt design med skyline set fra Rockefeller Tower i New York
Vægt papir: 200 g/m2
Glans papir: mat
Tryk-farve: farve med rigtig pigment
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

Alle vores plakater printes med kvalitetsfarve fyldt med ægte pigment. Dette sikrer en imponerende farveintensitet og dybde, hvor nuanceovergange er smidige og naturlige. Dette sikrer også, at hver detalje, linje og form fremstår krystalklar. Vi har tilsat stabilisatorer til farverne for at forhindre UV-skader og sikre langvarig farvefasthed.

Plakaterne er trykt på førsteklasses papir, der er skabt til at præsentere kunstværker på en måde, hvor de næsten ikke kan skelnes fra originalen. Med en papirvægt på 200 g/m2 får vi et fast og robust papir, der undgår de krøller eller bøjninger man ser ved billigere plakatvarianter. Overfladens glatte fibre forstærker farvernes og detaljernes fremtoning. Den matte finish forhindrer refleksion, så plakaterne kan monteres uden glas, kun med lister både øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle