Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York skyline om natten

Plakat med storbymotiv af skyline i New York om natten, set fra toppen af Rockefeller Tower. I lysende farver der stråler på den mørke baggrund.

Designet med det massive bygninger som strækker sig mod nattehimlen indeholder flotte farvetoner og effekter. Med en visualisering der viser byen som aldrig sover, i form af masser af oplyste vinduer og reklameskiltenes stærke farvekontraster.

Plakater med malede motiver af New York skyline er tidsaktuel kunst, som tilfører væggene i hjemmet en international stemning. Samtidig er kontrasterne mellem designets lyse og mørke farver et godt supplement til den lyse skandinaviske indretningsstil.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en finfibret struktur i papiroverfladen
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York skyline om natten
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt design med skyline set fra Rockefeller Tower i New York
Vægt papir: 200 g/m2
Glans papir: mat
Tryk-farve: farve med rigtig pigment
Tryk: Professionel Giclee storformats-printer med 12 farver

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Printning af alle plakater sker med farve, der indeholder rigtig farvepigment. Det betyder at farverne bliver virkelig flotte med en stor farvestyrke og farvemæthed, hvor farveforløb mellem de forskellige nuancer sker fuldstændigt flydende. Samtidig har det den betydning at detaljerne, linjerne og formerne står fuldstændigt skarpt. For at sikre farvernes holdbarhed og mod UV-lys er der tilsat stabilisator-effekter til alle farver. Det garanterer en lang levetid.

Som grundlag for plakaten er der anvendt et solidt premium-papir, som er særligt fremstillet til at vise motiver med kunst helt naturtro, hvor det kan være svært at skelne sammenlignet med originalen. Vægten på 200 g/m2 giver et stabilt papir uden buer eller bølger, hvilket ofte er tilfældet med billige posters. Papiroverfladen er lavet af fine og glatte fibre, der er med til at fremhæve farver og detaljer. En mat overflade gør at art printene ikke har genskin, hvilket giver mulighed for at montere dem uden glas i plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle