Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York street life

En flot plakat med et motiv der viser stemningen på gaderne i New York. Her fra et hjørne på 7th Avenue hvor  de mange reklamer lyser i stærke farver på butikkernes, caféernes og restauranternes facader.

Scenariet indeholder et øjebliksbillede af den hektiske storbys indbyggere på vej hjem fra jobbet. Det er et broget billede med både energiske børsmæglere og udmattede byggearbejdere efter dagens strabadser.

Street life plakater fra New York er pragtfuld samtidskunst, som giver væggene i hjemmet stil og atmosfære. De passer perfekt ind i moderne stuer med afdæmpede farver på vægge, boligtekstiler og møbler.

Fri fragt
Basis-materialer: papir i topkvalitet, fin tekstur
Størrelser: 70x50, 100×70, 150x100 cm
Titel: New York street life
Kunstneren: MicLфn
Motiv: Enestående storbymotiv fra 7th Avenue i New York
Vægt papir: 200 g/m2
Glansgrad overflade: mat
Farver til tryk: farve med ægte pigment
Print-teknik: Professionelt 12-farvet Giclee-tryk på en printer lavet til gengivelse af kunst

OBS – en plakat med et bymotiv der kun kan købes i den her webshop

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle