Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat New York streetlife

En storbyplakat der gengiver gadelivet på 7th Avenue i New York. I strålende og kraftige farver fra facadereklamerne udenfor butikker og restauranter.

Motivet viser den travle bys indbyggere på vej hjem fra arbejde. Både den stressede børsmægler efter dagens handler, og den trætte byggearbejder efter dagens larm og tunge løft.

Plakater med motiver af New York streetlife er spændende kunst, der viser mangfoldigheden og det stressede liv som er vilkårene i storbyen. De skaber en god stemning i indretningen af dit hjem.

Fri levering
Grundmateriale: premium-papir med en finstruktureret overfladefinish
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York streetlife
Billedkunstner: MicLфn
Designet: enestående motiv design fra gadelivet i New York
Papirsvægt: 200 g/m2
Papiroverflade: Mat finish
Printfarver: trykt med rigtige pigmenter
Tryk-teknik: Giclee-print på en printer med 12 farver til gengivelse af kunstværker

OBS – en New York plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 kr.1.599,00 kr.

Produktbeskrivelse

Plakaterne bliver printet med farver, der består af ægte farve-pigment, hvilket giver en fantastisk farvestyrke med klare farver der står helt skarpt. De ses både i sammensmeltende farveforløb og knivskarpe linjer. Plakaterne viser derfor de originale kunstværker, som de ser ud i virkeligheden. Til pigmenterne tilsættes der farve-stabilisator der beskytter mod solens stråler og sikrer en lang holdbarhed uden farverne falmer.

Basis for printet er et papir i topkvalitet, da det gengiver farver, linjer og former helt perfekt. Med nøjagtige farvetoner og fine nuancer i detaljerne. Papirets vægt er 200 g/m2, hvilket gør papirs-stabiliteten fuldstændig solid og betyder at der ikke kommer buler eller bøjninger i plakaten, som det sker med billigere papirstyper. Papirets overflade er jævnt med en fin struktur, og det understøtter en perfekt gengivelse. Og en mat overfladefinish betyder, at der ikke er genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle