Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat New York streetlife

En storbyplakat der gengiver gadelivet på 7th Avenue i New York. I strålende og kraftige farver fra facadereklamerne udenfor butikker og restauranter.

Motivet viser den travle bys indbyggere på vej hjem fra arbejde. Både den stressede børsmægler efter dagens handler, og den trætte byggearbejder efter dagens larm og tunge løft.

Plakater med motiver af New York streetlife er spændende kunst, der viser mangfoldigheden og det stressede liv som er vilkårene i storbyen. De skaber en god stemning i indretningen af dit hjem.

499,00 DKK1.399,00 DKK

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Fri levering
Grundmateriale: premium-papir med en finstruktureret overfladefinish
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York streetlife
Billedkunstner: MicLфn
Designet: enestående motiv design fra gadelivet i New York
Papirsvægt: 200 g/m2
Papiroverflade: Mat finish
Printfarver: trykt med rigtige pigmenter
Tryk-teknik: Giclee-print på en printer med 12 farver til gengivelse af kunstværker

Plakaterne bliver trykt med ægte farvepigmenter, der skaber imponerende farver med skarpe detaljer. Farverne er levende og præcise, uanset om det er glidende farveovergange eller skarpe linjer. Dette sikrer, at plakaterne viser kunstværkerne i deres oprindelige pragt. For at forlænge holdbarheden og beskytte mod solens stråler tilsættes farvestabilisator til pigmenterne.

Printets fundament er et førsteklasses papir, der er i stand til at reproducere farver, linjer og former med perfektion. Det er et papir med en vægt på 200 g/m2, hvilket sikrer stabilitet og forhindrer buler eller bøjninger, som man kan opleve med billigere papirvarianter. Overfladen på papiret er ensartet og har en fin struktur, hvilket fremmer en præcis gengivelse af detaljerne. Desuden har det en mat finish, der eliminerer genskin fra plakaten.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle