Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Plakat storby Times Square New York

Storbymotiv der afspejler gaden Times Square i New York og dens pulserende liv med et evigt skiftende menneskehav. I pragtfulde farvetoner ved aftenstid.

Et nærmest dragende motiv der med de mange detaljer giver dig lyst til at gå på opdagelse, og studerer de mange mennesker midt i deres aktiviteter på gaden med vennerne. Husenes massive silhuetter, med deres skarpe reklamelys, lyser på menneskehavet i flotte farver.

Plakater som viser Times Square i New York med gadens evige liv er tidsaktuel samtidskunst. Plakaterne interagerer perfekt med moderne skandinaviske hjem og deres boligindretning, og spreder en kosmopolitisk atmosfære.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en fin struktur i papirets overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Times Square New York
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med New York Times Square set om aftenen.
Papir vægt: 200 g/m2
Papir overflade: mat
Farver: trykfarve med rigtig pigment
Print: Giclee storformats-printer med 12 farver

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Printning af alle plakater sker med farve, der indeholder rigtig farvepigment. Det betyder at farverne bliver virkelig flotte med en stor farvestyrke og farvemæthed, hvor farveforløb mellem de forskellige nuancer sker fuldstændigt flydende. Samtidig har det den betydning at detaljerne, linjerne og formerne står fuldstændigt skarpt. For at sikre farvernes holdbarhed og mod UV-lys er der tilsat stabilisator-effekter til alle farver. Det garanterer en lang levetid.

Som grundlag for plakaten er der anvendt et solidt premium-papir, som er særligt fremstillet til at vise motiver med kunst helt naturtro, hvor det kan være svært at skelne sammenlignet med originalen. Vægten på 200 g/m2 giver et stabilt papir uden buer eller bølger, hvilket ofte er tilfældet med billige posters. Papiroverfladen er lavet af fine og glatte fibre, der er med til at fremhæve farver og detaljer. En mat overflade gør at art printene ikke har genskin, hvilket giver mulighed for at montere dem uden glas i plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle