Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Plakat storby Times Square New York

Storbymotiv der afspejler gaden Times Square i New York og dens pulserende liv med et evigt skiftende menneskehav. I pragtfulde farvetoner ved aftenstid.

Et nærmest dragende motiv der med de mange detaljer giver dig lyst til at gå på opdagelse, og studerer de mange mennesker midt i deres aktiviteter på gaden med vennerne. Husenes massive silhuetter, med deres skarpe reklamelys, lyser på menneskehavet i flotte farver.

Plakater som viser Times Square i New York med gadens evige liv er tidsaktuel samtidskunst. Plakaterne interagerer perfekt med moderne skandinaviske hjem og deres boligindretning, og spreder en kosmopolitisk atmosfære.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en fin struktur i papirets overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Times Square New York
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv med New York Times Square set om aftenen.
Papir vægt: 200 g/m2
Papir overflade: mat
Farver: trykfarve med rigtig pigment
Print: Giclee storformats-printer med 12 farver

Alle plakater bliver printet ved brug af autentisk farvepigment, hvilket resulterer i imponerende og levende farver med høj intensitet og mætning. Dette giver et flydende skift mellem nuancer og sikrer, at linjer og detaljer fremstår med klarhed. For at forlænge farvernes liv og beskytte mod UV-stråling er de forstærket med stabilisatorer.

Basis for disse plakater er et robust kvalitetspapir, designet til nøjagtigt at gengive kunstneriske motiver. Det er så nøjagtigt, at det kan udfordre evnen til at skelne det fra det originale kunstværk. Med en tykkelse på 200 g/m2 forbliver papiret fladt uden de typiske bølger, man ser ved billigere plakater. Takket være de fine, glatte fibre i papiret bliver farverne og detaljerne yderligere forstærket. Den matte finish undgår refleksion, så plakaterne kan fastgøres i lister både øverst og nederst uden nødvendigt glas.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle