Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Rødt billede på lærred Intuition I

Et rødt billede på lærred med fantastiske farver i intense toner i orange, azurblå, aquagrønne, lilla og magenta farvetoner.

Et abstrakt billedemotiv hvor der har været lagt vægt på farvernes lysstyrke samt dannelse af flydende farveovergange mellem grundfarverne. Resultatet er spektakulært med et motiv, der bliver et naturligt blikpunkt på væggen med de flotte farver og mange udførlige detaljer.

Røde billeder på lærred i høj kvalitet med gode materialer og stærke farver passer perfekt ind i moderne hjem der har afdæmpede farver på vægge, boliginteriør og -tekstiler. De efterlader et blivende indtryk og skaber en god stemning.

1.599,00 kr.4.499,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis fragt
Monteret med beslag og wire
Materiale: Billede på lærred – monteret på fyrretræsramme
Størrelser: 60x90 cm, 80×120 cm, 100x150 cm
Titel: Intuition I
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Unikt motiv lavet i en farveglad kunstverden
Signatur: Signatur og titel på blindrammen bagpå
Kvalitet lærred: 100% hør
Vægt lærred: 500 g/m2
Rammemateriale: Stavlimet nåletræ fra europæiske skove, med FSC certifikat
Rammehøjde: 40 mm
Kanter: Motivet er ført videre på lærredet på kanterne
Tryk-farver: Pigmentbaserede farver
Tryk: Professionel Giclee-printer med 12 farver

Billede på lærred med røde grundfarver, der bliver flot suppleret af kontrastfarver.

Motivet er oprindeligt skabt i det originale akrylmaleri ved hjælp af en lag på lag maleteknik, hvor det enkelte lag helt eller delvist tørre op, inden der bliver arbejdet videre med næste lag. Opbygningen er sket med gennemsigtige farver, struktur og billedformer. Formerne er primært lavet i hvide og sorte toner for at understøtte de stærke primære farver.

Kvaliteten er eksklusiv for billeder trykt på lærred. En 40 mm høj fyrretræsramme med lister fra tyske skove, FSC-certificeret og fingersamlet for at sikrer en holdbar stabilitet. Trykket er lavet på en professionel 12-farvet Giclee-printer, der er udviklet specielt til at gengive kunstværker så detaljeret og naturtro som muligt. Med farver fremstillet af ægte farvepigmenter. Kunstværket er trykt på et 100% hørlærred i en stærk 500 g/m2 kvalitet, med en grov overfladestruktur ligesom i malerier.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle