Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Storby plakat New York Times Square

Plakat med et motiv af storbyen New York og dens mest kendte gade Times Square. I spektakulære farver set fra gadeniveau om aftenen.

Et udtryksfuldt motiv der viser livet på gade med et mylder af mennesker, der hygger sig med venner eller er undervejs til og fra arbejde eller andre aktiviteter. De bliver belyst af de massive bygningers store kraftigt lysende reklameskilte. Det giver en flot kontrast til aftenhimmelens mørke baggrund.

Plakater med motiver af Times Square i New York er flot samtidskunst, der spreder en god atmosfære i moderne boliger. Og kontrasterne mellem lyse og mørke farvertoner kombineret med de mange farver gør, at plakaterne kan anvendes i mange sammenhænge.

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en fin struktur i papirets overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York Times Square
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt design med Times Square i New York set ved aftentid.
Vægt papir: 200 g/m2
Overflade papir: mat
Trykfarver: farve med rigtige pigmenter
Print: Giclee storformats-printer med 12 farver

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Printning af alle plakater sker med farve, der indeholder rigtig farvepigment. Det betyder at farverne bliver virkelig flotte med en stor farvestyrke og farvemæthed, hvor farveforløb mellem de forskellige nuancer sker fuldstændigt flydende. Samtidig har det den betydning at detaljerne, linjerne og formerne står fuldstændigt skarpt. For at sikre farvernes holdbarhed og mod UV-lys er der tilsat stabilisator-effekter til alle farver. Det garanterer en lang levetid.

Som grundlag for plakaten er der anvendt et solidt premium-papir, som er særligt fremstillet til at vise motiver med kunst helt naturtro, hvor det kan være svært at skelne sammenlignet med originalen. Vægten på 200 g/m2 giver et stabilt papir uden buer eller bølger, hvilket ofte er tilfældet med billige posters. Papiroverfladen er lavet af fine og glatte fibre, der er med til at fremhæve farver og detaljer. En mat overflade gør at art printene ikke har genskin, hvilket giver mulighed for at montere dem uden glas i plakatlister øverst og nederst.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle