Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Storby plakat New York Times Square

Plakat med et motiv af storbyen New York og dens mest kendte gade Times Square. I spektakulære farver set fra gadeniveau om aftenen.

Et udtryksfuldt motiv der viser livet på gade med et mylder af mennesker, der hygger sig med venner eller er undervejs til og fra arbejde eller andre aktiviteter. De bliver belyst af de massive bygningers store kraftigt lysende reklameskilte. Det giver en flot kontrast til aftenhimmelens mørke baggrund.

Plakater med motiver af Times Square i New York er flot samtidskunst, der spreder en god atmosfære i moderne boliger. Og kontrasterne mellem lyse og mørke farvertoner kombineret med de mange farver gør, at plakaterne kan anvendes i mange sammenhænge.

499,00 kr.1.399,00 kr.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Materiale: Mat premium-papir med en fin struktur i papirets overflade
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: New York Times Square
Kunstner: MicLфn
Motiv: Originalt design med Times Square i New York set ved aftentid.
Vægt papir: 200 g/m2
Overflade papir: mat
Trykfarver: farve med rigtige pigmenter
Print: Giclee storformats-printer med 12 farver

Alle vores plakater printes ved brug af autentiske pigmentfarver, hvilket giver en fremragende farveintensitet og dybde. Dette sikrer et smidigt overgang mellem forskellige nuancer, og hvert eneste detalje, linje og form træder tydeligt frem. Farverne er forstærket med stabilisatorer for optimal holdbarhed og UV-beskyttelse, hvilket forlænger deres levetid.

Vi bruger et høj-kvalitets papir som fundament for vores plakater. Dette papir er specielt udviklet til at gengive kunstværker så realistisk som muligt, og det kan ofte være udfordrende at skelne det fra det ægte værk. Med en vægt på 200 g/m2 undgår vi de uønskede bølger, som man ofte oplever med billigere plakater. Papirets overflade, med sine fine, glatte fibre, intensiverer farverne og skarpheden i detaljerne. Den matte finish sikrer, at der ikke opstår refleksioner, hvilket gør det muligt at hænge dem i rammer uden glas både foroven og forneden.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle