Logo Abstrakt Maleri 250 px
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Stort maleri med røde farver Intuition II

Et stort maleri der har røde farver som basis, kombineret med lyse intensive rosa, lyseblå, lysegrønne og solgule farvenuancer.

Maleriet har et abstrakt billedsprog, som rummer masser af markante farver. I nogle områder står med skarpe farvekanter op mod hinanden, og i andre områder glider let sammen og danner nye farvenuancer. Virkeligt et kunstværk der tiltrækker sig opmærksomhed på vaggen.

Store malerier med røde farver er det perfekte valg, hvis du elsker rød og savner liv og spændende kunst i stuen. Og med den tidsløse stil er det et maleri, som holder mange år ud i fremtiden uden det mister sin aktualitet.

OBS - du bestemmer selv om maleriet skal hænge på højkant eller på langs.

11.499,00 DKK

SOLGT

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Gratis levering
Beslag og tråd til ophængning er monteret
Materialer: Akrylmaling på et lærred af hør/bomuld – sat på en stabil ramme
Størrelse: 100×150 cm
Titel: Intuition II
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndlavet, unikt maleri
Signatur: Titel, år og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredsgarn: 35% hør og 65% bomuld
Lærredsstyrke: 420 g/m2
Overfladebehandling: 2 lag lak som værn mod sollys og støv
Listemateriale: Fingertappet fyrretræ fra Tyskland med FSC certifikat
Dybde ramme: 40 mm
Kanter: Malet kant med motiv, lærred spændt rundt om kanter
Akrylfarver: Kunstnerkvalitet, fra topproducenter

Stort rødt maleri med flotte kontrastfarver i et tidsaktuelt kunstdesign.

En homogen billedkomposition, hvor de lyse intense farver er i fokus. Farverne bliver fint understøttet af former og billedelementer, der tilfører en større sammenhængskraft i motivet, og sætter fantasien i gang med at finde mening og tolkning.

Kunstmaleriet er bygget op i lag-på-lag teknik i 6 adskilte procestrin. Først er basismotivet skitseret op på lærred med kul, grafit og markere. Derefter er maleriet bygget op med farver og elementer i lag ovenpå hinanden, i en blanding af gennemsigtige og uigennemsigtige farver. At de underliggende lag og former er synlige giver maleriet en god dybdeeffekt, hvilket sammen med farverne skaber et spændende kunstværker, hvor der mulighed for at dykke ned i et nærstudie af detaljerne. Til sidste er der lagt 2 lag lak på lærredet til beskyttelse mod UV-lyst og støv.

Ved fremstillingen er der udelukkende brugt førsteklasses kunstmaterialer. En ramme der består af tysk, FSC-certificeret fyrretræ, som er fingertappet i korte stykker for at øge stabiliteten. Et italiensk lærred i en tyk bomulds-/hørkvalitet med en grov overfladestruktur. Og akrylmaling fra de bedste producenter, som kun tilsætter rigtige farvepigmenter til deres produkter.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle